Amasya'da Arama Kurtarma Eğitim Merkezi Kurulması Hedefleniyor - Son Dakika
Yerel

Amasya'da Arama Kurtarma Eğitim Merkezi Kurulması Hedefleniyor

Amasya\'da Arama Kurtarma Eğitim Merkezi Kurulması Hedefleniyor

Amasya Valisi A.Celil Öz, kurulması düşünülen arama kurtarma eğitim merkezi konusunda Merzifon ile Suluova'dan gelen yönetici ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüş alışverişinde bulundu.

01.08.2012 16:49

Amasya Valisi A. Celil Öz, kurulması düşünülen arama kurtarma eğitim merkezi konusunda Merzifon ile Suluova'dan gelen yönetici ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Merzifon Kaymakamı M. Fatih Geyim, Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Adem Altun, Derin Yamaç Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Gündüz ve Türkiye Sualtı Federasyonu il temsilcisi fahri eğitmen Mesut Güney'i makamında kabul eden Vali Öz, kurulması düşünülen arama kurtarma eğitim merkezi konusunda bilgi aldı.

Merkezde cankurtaran, ilk yardım, dağcılık, deprem ve dalış eğitimleri yapılabileceğini anımsatan Derin Yamaç Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Gündüz, "Biz, belediye başkanlarımızın desteği ve kendi imkanlarımızla 2 yılda 250'nin üzerinde dalıcı, 16 dalış eğitmeni ve 50'nin üzerinde cankurtaran yetiştirdik. Şimdiyse oluşabilecek merkezde daha kaliteli eğitimler vermeyi planlıyoruz" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya'da Arama Kurtarma Eğitim Merkezi Kurulması Hedefleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement