Ardahan'da Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Ardahan\'da Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Ardahan Emniyet Müdürlüğü tarafından desteklenen proje kapsamında "Kalpler Sahnede Buluşuyor" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

02.04.2013 09:45  Güncelleme: 10:06

Ardahan Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından desteklenen proje kapsamında "Kalpler Sahnede Buluşuyor" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde sahnelenen ve Kadına şiddetle aile içi şiddeti konu alan oyunu, emniyet çalışanları ile vatandaşlar izledi.

Feyzullah Arslan'ın yazdığı, yönetmenliğini Erkan Çimen'in yaptığı oyunda, başta Öğrenciler olmak üzere farklı meslek gruplarından oyuncular sahne aldı.

Yönetmen Çimen, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının Ardahan Üniversitesi öğrencileriyle Ardahanlı gençleri kaynaştırmak ve ortaya bir emek çıkarmak olduğunu ifade etti.

Tiyatroyu sevdiğini belirten Çimen, "Emniyet müdürlüğünün böyle bir çalışması olduğunu duyunca biz de birlikte olmak istedik. Ardahan'da yapılabilecek en iyi şeyin tiyatro olduğunu düşünüyorum. İyi bir sonuç ortaya çıkardık" dedi.

Oyunculardan Ceren Odabaşı da oyunda tutarsız aile çocuklarının uyuşturucuya sürükleniş hikayesini anlattıklarını vurguladı. - ARDAHAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardahan'da Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement