Babalar Günü'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

Babalar Günü'ne Doğru

Babalar Günü\'ne Doğru

Milletvekilleri, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

15.06.2013 15:06

Adana'da bazı billetvekilleri, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, mesajında, bu günün babalara olan minnet ve şükran borcunu ifade etmede küçük bir vesile olduğunu belirterek, hayatını ailelerine adayan babaları kutladı.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan da babaların sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerler üzerine inşa ettikleri güçlü aile yapısının toplumun temel yapı taşını oluşturduğunu belirterek, aile kurumunun da iki temel değerinden biri olan babaların hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız vererek evlatlarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti mutlulukla sarf ettiğini ifade etti.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ise aile kurumunun yaşatılmasında büyük önemi olan adalet, sağduyu, sevgi, saygı, kültür, otorite gibi değerlerin nesiller boyunca aktarılmasında babaların önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da milletin geleneğinde babaların çok özel bir yeri olduğunun altını çizerek, "Baba, ailenin dayanak noktası, çocuklarımızın özgüven kazanmasının en önemli faktörüdür. Bundan dolayı babalar, sadece özel günlerde değil, hayatın her anında saygıyla anılmalıdır" ifadesini kullandı.

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı da babaların ailenin güvencesi olarak, çocuklarına karşı her konuda ömürleri boyunca görev ve sorumluluk üstlendiklerini, bu nedenle babaların sadece bir gün değil, her gün hatırlanması ve  kıymetlerinin bir ömür boyu çok iyi bilinmesi gerektiğini ifade etti.

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer de çocuklarla ve gençlerle kendilerini anlayabilen, sevgiyle yaşamı paylaşabilen, kolaylaştıran, güzelleştiren, sorumluluk duygusu taşıyabilen babalara gereksinimleri olduğunu kaydetti.

AK Parti Çukurova İlçe Başakanı Ramazan Çırak, CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ile Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse de yayımladıkları mesajlarla Babalar Günü'nü kutladı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Babalar Günü'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement