Bal Heyecanı Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Bal Heyecanı Başlıyor

Bal Heyecanı Başlıyor

Aydın'ın üç takımla temsil edildiği Bölgesel Amatör Lig'de heyecan başlıyor.

13.09.2013 18:44

Aydın'ın üç takımla temsil edildiği Bölgesel Amatör Lig'de heyecan başlıyor. Aydın'ı temsil eden Çine Madranspor ve Didim Belediyespor rakiplerini kendi sahalarında ağırlarken, İncirliova Belediyespor ise deplasmana gidecek.

Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon Aydın'ı Çine Madranspor,Didim Belediyespor ve İncirliova Belediyespor temsil edecek. Rakipleri yanı sıra, kendi arasında da yarışacak olan Aydın ekiplerinden Didim Belediyespor ve Çine Madranspor kurdukları iddialı kadrolarla 3.Lig'e yükselme mücadelesi verecek. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında antrenör Recep Özçelik'i takımın başına getiren, BAL'a yükselme başarısı gösteren İncirliova Belediyespor'da ise ilk hedef ligde kalmak olacak.

15 takımlı BAL 7. Grup'ta mücadele edecek olan Aydın'ın üç takımını ligin ilk haftasında kapalı kutu maçlar bekliyor. Pazar 16.00'da başlayacak olan karşılaşmalarda Didim Belediyespor, ligin iddialı ekibi Çiğli Belediyespor'u, Çine Madranspor Antalya ekiplerinden Kumluca Belediyespor'u ağırlayacak. İncirliova Belediyespor ise, Antalya ekiplerinden Muratpaşa Belediyespor'a konuk olacak.

BAL 7. Grup'ta ilk haftanın programı şöyle:

Bucak Belediye Oğuzhanspor- Denizli Sarayköyspor

Çine Madranspor-Kumluca Belediyespor

Didim Belediyespor-Çiğli Belediyespor

Muğlaspor- Bodrum Belediyesi Bodrumspor

Denizli İl Özel İdaresi-İzmirspor

Yeni Bornovaspor-Ispartaspor

Muratpaşa Belediyespor-İncirliova Belediyespor

Acıpayam Gençlikspor(BAY) - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bal Heyecanı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement