Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, - Son Dakika
Yerel

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu,

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu,

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde ilçedeki bayanların ortaklaşa olarak düzenledikleri dayanışma ve tanışma toplantısı düzenlendi.

19.03.2013 18:48

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde ilçedeki bayanların ortaklaşa olarak düzenledikleri dayanışma ve tanışma toplantısı düzenlendi.

TOKİ evleri konferans salonunda düzenlenen toplantıya çok sayıda bayan davetlinin yanı sıra Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Avukat Yasemin Kayalı, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Irmak, Yahşihan İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Hacılar İlçesi Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık ile AK Parti il ve ilçe yönetiminden diğer davetliler katıldı.

Amaçlarının bir yandan tanışma ve kaynaşma, bir yandan da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yıl Dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler yapmak olduğunu söyleyen Balışeyh'li kadınlar, davetlilerin katılımından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar yapıldı. Öğrenciler tarafından da

çeşitli şiirler ile günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapıldı.

Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu burada yaptığı konuşmada, şehitlik mertebesinin Peygamberlik mertebesinden sonra geldiğini ve bu nedenle büyük önemi olduğunu söyledi.

Başkan Dedelioğlu, "Şehitlik dinini, vatanını, milletini, toprağını korumak için uğruna seve seve canını feda etmektir. Bu mertebe bu nedenle kutsal ve çok ulvi bir değere sahiptir" dedi.

Toplantıda AK Parti Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı Yasemin Kayalı da konuşma yaparak, Balışeyh'li bayanların bir toplantı düzenleyerek ilçede birlik beraberlik içinde olunmasından ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'na gösterilen sevgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kayalı, "Bizler AK Parti teşkilatı olarak millete efendi olarak değil, hizmetkar olarak geldik diyen bir genel başkanın teşkilat mensuplarıyız. Hiç birimiz genel başkanımızdan ve Başbakanımızdan daha yorgun değiliz" şeklinde konuştu.

Programda diğer partililer tarafından yapılan konuşmalar ile ikram sonrası düzenlen tanışma ve kaynaşma toplantısı sona erdi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement