Bartın Üniversitesi Kuruluş Filmi Yayınlandı - Son Dakika
Yerel

Bartın Üniversitesi Kuruluş Filmi Yayınlandı

Bartın Üniversitesi Kuruluş Filmi Yayınlandı

Bartın Üniversitesi’nin gelişim sürecinin anlatıldığı “Kuruluşundan Bugüne Bartın Üniversitesi” filmi yayınlandı.

14.07.2016 16:36

Bartın Üniversitesi'nin gelişim sürecinin anlatıldığı "Kuruluşundan Bugüne Bartın Üniversitesi" filmi yayınlandı.

Bartın Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan "Kuruluşundan Bugüne Bartın Üniversitesi" filmiyle üniversitenin gelişim öyküsü anlatılıyor. 2008 yılında kurulan Bartın Üniversitesi'nin 2016 yılına kadar fiziksel ve niteliksel büyümesi konu alındığı filmde, üniversitenin Bartın'a sosyal, kültürel ve ekonomik katkıları da yansıtıldı. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan Türkiye'nin yeni üniversitelerinden biri olarak hızlı bir gelişim sürecinden geçtiklerini kaydederek, Bartın Üniversitesi'nin bir marka haline geldiğini söyledi. Rektör Kaplan, "Bartın Üniversitesi olarak her günü emekle dolu 8 yılı geride bıraktık. 2008 yılında Bartın'da adından saygıyla söz ettirecek bir üniversite kurabilmek için çalışmalara başladık. Bu film ile üniversitemizin kurulduğu günden bugüne geldiği nokta sizlere çeşitli veriler, fotoğraflar ve sayılarla aktarılmaya çalışıldı. Bu rakamlarla üniversitemizin nitelikli hale gelebilmesi için yaşanan heyecanlar, sevinçler ve umutların anlatılması elbette mümkün değildir. Fakat bu noktaya kolay ulaşmadığımızı belirtme gereği duyuyorum" dedi.

Bartın Üniversitesi'nde 8 yılda gençlerin geleceğinin inşa edildiğini kaydeden Rektör Kaplan, "Bütün bu çalışmalar sonucunda sağlam temeller üzerine kurduğumuz üniversitemiz her geçen gün daha da büyüyecek, gelişecek ve ülke kalkınmasında milletimizin hizmetinde olmaya devam edecektir. Bu film de üniversitemizin kuruluş tarihinde yaşanan emekleri, fedakarlıkları hatırlamak ve hatırlatmak için önemli bir belge olarak yer alacaktır. Bartın Üniversitesinin kuruluş tarihinde emeği olan üniversitemizin tüm mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Rektör Kaplan ayrıca film yapımında emeği geçen Bartın Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Cihangir Kasapoğlu ile Koordinatörlük personeli Uzm. Mehmet Ceylan ve Grafik Tasarım Teknikeri Esra Öztürk'e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Kuruluşundan Bugüne Bartın Üniversitesi Filmi, Bartın Üniversitesi'nin resmi Facebook ile Youtube hesabı ve üniversitenin web sayfasında yer alacak. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Üniversitesi Kuruluş Filmi Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement