Başkan Doğan, "En Büyük Enerjimiz Vatandaşın Duası" - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, "En Büyük Enerjimiz Vatandaşın Duası"

Başkan Doğan, "En Büyük Enerjimiz Vatandaşın Duası"

İzmit Belediyesi’nin Yenişehir Mahallesi’nde düzenlediği toplu iftar etkinliğinde binlerce kişi aynı anda oruç açtı.

05.06.2017 15:18

İzmit Belediyesi'nin Yenişehir Mahallesi'nde düzenlediği toplu iftar etkinliğinde binlerce kişi aynı anda oruç açtı.

Yenişehir Mahallesi'nde kurulan sofralarda yaklaşık 3 bin kişi birlikte iftar açtı. İftar programına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve mahalle muhtarları da katıldı. İftar öncesi bütün masaları dolaşarak vatandaşlara hayırlı iftarlar dileyen Başkan Doğan, "Bugün burada hep birlikte güzel bir iftarı paylaşmanın mutluluğu ve huzur içerisindeyiz. Burada huzur içerisinde orucumuzu açabiliyorsak, bunu canıyla kanıyla değerlerimiz uğruna mücadele eden kahraman şehitlerimize borçluyuz. Hepsini rahmet ve minnetle anıyoruz. Ama bilin ki mücadelemiz bitmedi" dedi.

Birlikte oruç açmanın toplum açısından önemine de değinen Doğan, "Hiçbir ayrım olmadan bu güzelliği yaşıyoruz. Hepimiz aynı masanın etrafında aynı duygularla toplandık, bir araya geldik, sohbet ettik, paylaştık. İzmit Belediyesi olarak sayın Cumhurbaşkanımızın hizmet çizgisinde güzel işler yapıyoruz. Yenişehir'imiz çok güzel oldu daha da güzel olacak. Camilerimize, okullarımıza, parklarımıza, çevre düzenlemelerine, yollarımıza hepsine ayrı ayrı önem veriyoruz. Sizlerin duası bizim en büyük enerjimiz. Bu güzel tablonun mimarları sizlersiniz. Allah'tan dileğimiz, bayrama, sağlık sıhhat içerisinde ulaşmaktır. İftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Sizlere hizmet etmek bizim için onurdur" şeklinde konuştu.

Ezanın okunmasıyla birlikte binlerce kişi büyük bir heyecan içinde iftarlarını açtılar. Başkan Doğan iftar sonrasında Rahmet Camii'ne geçerek burada vatandaşlarla çay için bir süre sohbet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, 'En Büyük Enerjimiz Vatandaşın Duası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement