Başkan Şahin, Ankara Mesaisine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin, Ankara Mesaisine Devam Ediyor

Başkan Şahin, Ankara Mesaisine Devam Ediyor

Seçim beyannamesinde “Geleceğin Gaziantep’i” sloganı ile vatandaşlara söz verdiği projelere destek arayışlarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara’da ilgili bakan ve yetkililerle görüşmelerini sürdürüyor.

28.05.2014 17:18

Seçim beyannamesinde "Geleceğin Gaziantep'i" sloganı ile vatandaşlara söz verdiği projelere destek arayışlarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara'da ilgili bakan ve yetkililerle görüşmelerini sürdürüyor.

Daha önce Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan bir dizi görüşmeler yapan Şahin, şimdi ise Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Yücel Altunbaşak ile bir takım görüşmeler yaptı.

Gaziantep'te hayata geçireceği projeler için Gaziantep milletvekilleri ile hareket eden ve önceki gün görüşmelere Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili İ. Halil Mazıcıoğlu ile birlikte ziyaretlerini sürdüren Başkan Şahin, ilgili Başbakan Yardımcısı, Bakan ve TÜBİTAK yetkililerine projelerine anlatarak bilgi paylaşımında bulundu.

Seçim sürecinde Gaziantep için 1027 proje ile yola çıktıklarını ve bu projeleri gerçekleştirmek için çalışmalara hemen başladıklarını açıklayan Şahin, projelerin Bakanlık düzeylerini tamamlamak için Ankara'daki görüşmelerini sürdüreceğini ifade etti.

Şahin'in Ankara ziyaretine Genel Sekreter Vekili Settar Çanlıoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan da eşlik etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin, Ankara Mesaisine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement