Başkan Torun'dan Başbakan'a Destek Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Torun'dan Başbakan'a Destek Mesajı

Başkan Torun\'dan Başbakan\'a Destek Mesajı

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durduklarını söyledi.

26.02.2014 11:55

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durduklarını söyledi.

Basın toplantısında yaptığı açıklamada yaklaşık bir asra yaklaşan veraset rejiminden arınmanın son düzlüğünde Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Başkan Torun, "Son günlerde yaşadıklarımız; ekonomide, sağlıkta, insan hakları gibi her alanda gelişmeye odaklanmış ve bunu başarmış Türkiye'den, sömürü düzenini tesis eden küresel aktörlerin duyduğu rahatsızlığın tezahürüdür. Bir Ak Partili olarak bu yakalanan tarihi başarılar ve kazanımların kaybedilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Çok akıllı olunması gerektiğini belirten Başkan Torun, "Son dönemde peş peşe yaşadığımız hadiseler halkımızın geneli nezdinde masum gelişmeler olarak görülmemektedir. Bu nedenle, Türkiye'yi hedef alan operasyon, fert fert bütün milletimiz tarafından el birliğiyle püskürtülmelidir. Bu millet kendi çocuklarını çalarak kendisine saldırtan oluşumların ve efendilerinin küresel ve bölgesel planlarını yerle bir edecektir. Onları hayatın her alanında ve her düzeyde yenilgiye uğratarak etkisiz hale getirecektir. Unutulmamalıdır ki bu, yeni bir olay değil; yıllardır olan bir kavgadır" dedi.

Başkan Torun, "Ümit ediyoruz ki herkes kim olduğunu, ne olduğunu, neye inanıp, kimin safında durduğunu netleştirip gereğini yapacaktır. Hiç kimse bu sorumluluktan kaçamaz. Bu dava Başbakanın veya hiç kimsenin şahsi meselesi değildir. İnsan ve Müslüman onuru taşıyan herkesin haysiyet ve onur meselesidir. İnanıyoruz ki, birlik içinde olursak, sadece Türkiye'yi hedef alan küresel operasyonu değil, bütün dünyayı hedef almış küresel sömürü düzenini de sona erdiririz" dedi.

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durduklarını ve durmaya devam edeceklerini belirten Başkan Torun, "Büyük usta Recep Tayyip Erdoğan'ın Ülkemize, İnsanımıza, Bölgemize ve Dünya'ya kazandırdıkları ortada. Türkiye güçlendikçe küresel güçler Türkiye ile uğraşmaya devam edecektir. Bunlar Osmanlı ile de uğraştılar Türkiye ile de uğraşmaktalar. Bizler birlik beraberlik içerisinde Büyük Ustamız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yürümeye devam edeceğiz. Sayın Başbakanım sizin arkanızda kocaman büyük Türk Milleti var" diye konuştu. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Torun'dan Başbakan'a Destek Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement