Beylikdüzü Belediyesi'nden Milli Hassasiyet - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Belediyesi'nden Milli Hassasiyet

Beylikdüzü Belediyesi\'nden Milli Hassasiyet

Beylikdüzü Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yaşanan terör olaylarında şehit ve gazilerin olması nedeniyle müzikli programlarını erteledi.

14.08.2012 11:47  Güncelleme: 11:46

Beylikdüzü Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yurdun çeşitli bölgelerinde yaşanan terör olaylarında şehit ve gazilerin olması nedeniyle müzikli programlarını erteledi.

Beylikdüzü Ramazan Kasabası'nda Ramazan ayının kendine has güzellikleri olan paylaşma, yardımlaşma gibi hasletlerin yaşatıldığı sahurlar,

iftarlar ve sonrasındaki etkinlikler devam ediyor. Türkiye'yi hüzne boğan terör olayları nedeniyle müzikli programlarını erteleyen Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan gecelerinde söyleşi, tasavvuf dinletisi ve film gösterimleriyle iftar sonrası etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ramazan Kasabası'nda yapılan "Çağrı" filminin gösterimi halktan büyük ilgi gördü. Ramazan Kasabası'nın misafirleri, yaz akşamlarında açık havada film izleyerek, nostaljik anlar yaşadı.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Paylaşma ve bereket ayı olan Ramazan'da sadece sevinçleri değil, milletimizin acılarını da paylaşıyoruz. Ülkemizde yaşanan müessif olaylar hepimizi derinden yaraladı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı, gazilerimize de Cenabı-ı Allah'tan acil şifalar diliyorum. Hal böyle iken, müzik eğlence içerikli programlarımızı erteledik. İftar sonrasında halkımıza Ramazan gecelerini farklı kılacak etkinlikler sunmaya devam ediyoruz. Ramazan Kasabası'nın hemen yanında bulunan Fatih Sultan Mehmet Camii ve diğer 6 noktadaki sabit iftar sofraları ile ilçenin çeşitli noktalarında kurulan sokak iftar sofraları da Ramazan boyunca komşuları, hemşehrileri buluşturmaya devam edecek" dedi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında bu akşam Reha Yeprem, Beylikdüzü Belediyesi'nin konuğu olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Belediyesi'nden Milli Hassasiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement