Bimeks Yeni Yıla Hızlı Başladı - Son Dakika
Yerel

Bimeks Yeni Yıla Hızlı Başladı

Bimeks Yeni Yıla Hızlı Başladı

Geçtiğimiz yıl İngiliz perakende şirketi Electro World’ün Türkiye mağazalarını devralarak tabela değişimine başlayan Bimeks, Erzurum ve Fethiye’de açtığı iki yeni mağazasıyla 2014’e hızlı bir giriş yaptı.

11.01.2014 11:54

Geçtiğimiz yıl İngiliz perakende şirketi Electro World'ün Türkiye mağazalarını devralarak tabela değişimine başlayan Bimeks, Erzurum ve Fethiye'de açtığı iki yeni mağazasıyla 2014'e hızlı bir giriş yaptı.

Teknoloji perakendesi sektöründe gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl Ekim ayında satın aldığı Electro World mağazalarının tabelalarının değişimine devam ediyor. Kendine özgü franchise modeli ile mağaza sayısını hızla artırarak Anadolu'ya hızla yayılan Bimeks, 11 Ocak Cumartesi günü Erzurum'da ilk Teknoport mağazasını, Muğla'da ise 4'üncü mağazasını açarak hizmet vermeye başladı. Hizmet ağını her geçen gün genişleten ve bu dönüşümle birlikte güler yüzlü hizmetini, tüm Türkiye ile paylaşmayı hedefleyen Bimeks, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini Erzurumlu tüketicinin beğenisine sundu.

Tabela değiştirme işlemiyle bin 500 metrekare büyüklüğündeki Erzurum'daki yeni Teknoport mağaza açılışını Erzurum Vali yardımıcısı Ertuğrul Egemen, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Franchise işortakları Nöman Yazıcı, Zülküf Bakaç, Bimeks İcra kurulu üyeleri Muhittin Şenel ve Önder Yüksel tarafından gerçekleştirdi.

Binlerce çeşit teknoloji ürününün yer aldığı Erzurum Bimeks'in Büyük Açılışına sabahın erken saatlerinde eksi 10 derece soğuğa rağmen indirimli ürünlerden alabilmek için kuyruğa giren halk yoğun ilgi gösterdi.

Tüketicinin, teknoloji adına her şeyi bulabileceği yeni mağazalarında açılışa özel büyük indirimler sunan Bimeks, satış sonrası hizmet ağı ile de dikkat çekiyor. Halkın büyük ilgi gösterdiği açılışta, cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan fotoğraf makinesine binlerce çeşit ve modelde ürün indirimli olarak tüketicilerin ilgisine sunuldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bimeks Yeni Yıla Hızlı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement