Bingöl'de AK Parti Aday Adaylığı İçin Başvurular Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bingöl'de AK Parti Aday Adaylığı İçin Başvurular Devam Ediyor

Bingöl\'de AK Parti Aday Adaylığı İçin Başvurular Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvuruda bulunan Mücahit Deniz, "Bingöl'ü bölgede yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için planlı ve etkin bir çalışma içinde olacağım" dedi.

30.10.2013 16:30

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvuruda bulunan Mücahit Deniz, "Bingöl'ü bölgede yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için planlı ve etkin bir çalışma içinde olacağım" dedi.

Ak Parti Bingöl İl Başkanlığı'na resmi başvurusunu yapan Mücahit Deniz, Belediye Başkan aday adayı olarak kendisini hazır bulduğuna ve başarılı olacağına inandığını kaydetti. Aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra bir değerlendirmede bulunan Deniz, " Türkiye' de güçlü ve istikrar sağlayan Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday adayı oldum. Bingöl şehrimizi bölgede yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için planlı ve etkin bir çalışma içinde olacağım. Sevgi odaklı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğim. Şehir imar planı, temizlik, park bahçeleri, sosyal, kültürel, sanat, tiyatro gibi tüm alanlarda etkin bir çalışma takvimi oluşturacağım. Zamanı çok iyi kullanma anlayışı getireceğim. Coğrafyanın hassasiyetini bilen birisiyim. Bu şehirde huzur ve güven ortamı oluşturup, adil ve güven veren bir yönetim anlayışı ile değerli Bingöl halkının gönlüne ve sevgisine girmeye çalışacağım. Her şey yıkılır ama adalet yıkılmaz şiarı ile yola çıktım. Ailede aldığım edep ve terbiye ile şer dili değil, edep ve eğitim dilini kullanacağım. Adalet ölçüsünü ilke edinerek hiçbir ayrım yapmadan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak için bu yola koyuldum. Allah nasip eder başkan olursam memleketime hizmeti bir ibadet boyutu olduğuna inanır deneyim ve tecrübelerimle başaracağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Deniz, hedefinin dünyada hızlı gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurarak bölgede imrenecek temiz, planlı, huzur ve güvenin olduğu bir şehir oluşturmak olduğunu söyledi. Deniz, "Bunu sizin yardımlarınız ve öz güveninizle birlikte başaracağız. Asil ve temiz bir siyasetin akil ve kanaat önderlerinin birlikteliği ile gerçekleşeceğine inanıyorum. Temennim Bingöl ve Bingöl halkı kazanacaktır" şeklinde konuştu. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bingöl'de AK Parti Aday Adaylığı İçin Başvurular Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement