Bolu, Sakarya, Düzce İlçe ve Belde Belediye Başkanları Akçakoca'da - Son Dakika
Yerel

Bolu, Sakarya, Düzce İlçe ve Belde Belediye Başkanları Akçakoca'da

Bolu, Sakarya, Düzce İlçe ve Belde Belediye Başkanları Akçakoca\'da

Bolu, Sakarya, Düzce belde ve İlçe Belediye Başkanları Akçakoca'da bir araya geldi.

22.09.2012 12:29

Bolu, Sakarya, Düzce belde ve İlçe Belediye Başkanları Akçakoca'da bir araya geldi.

Her ay geleneksel olarak farklı ilde yapılan ilçe belediye başkanları toplantısı Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ev sahipliğinde yapıldı. Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak toplantı ile ilgili İHA'ya

yaptığı açıklamada, başkanların Eylül ayı toplantısını Akçakoca'da gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "İlçe belediye başkanları ile yaptığımız toplantıda, yaptığımız çalışmalarla ilgili karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Yaptığımız çalışmalarda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Yapılan projeleri değerlendiriyoruz. Her belediye başkanı kendi belediyesinde yaptığı çalışmaları anlatıyor. Bizde kendi belediyemizde o çalışmaları yapabilir miyiz onun bilgisini alıyoruz" dedi.

Toplantıya Sakarya'dan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İşpirli, Kurudere Belediye Başkanı Mehmet Alemdar, Limandere Belediye Başkanı Hüdaver Ağun ve Bolu'dan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Düzce'den Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer katıldı.

Sakarya ili Karasu Beldiye Başkanı Mehmet İspirli, "Hava muhalefeti nedeniyle Akçakoca ilçemizi gezemedik, bir dahaki sefere kaldı. 7 aydan beri 17 Belediye Başkanı her ay bir ilin ilçesinde buluşuyoruz ve iştişareler yaparak birbirimize yardımlarda bulunuyoruz" diye konuştu.

Sakarya ilinin Büyükşehir belediyesi olmasının ardından bölgede bir çok beldenin ortadan kalkacağını belirten İspirli "Belediye olarak büyük bir borç stokumuz vardı. Kazanırsak şahet 2. dönemde borçsuz bir belediye olarak giriyoruz. Karasuya bağlı 4 adet beldemiz var bu beldeler kapanacak ve mahalle sayımız büyüyecek. Tam yasa taslağını görmedik meclis açılınca göreceğiz. Bir dahaki dönemde tekrar adayım"diye konuştu.

Sakarya İli

Karasu İlçesi Kurudere

Belde Belediye Başkanı Mehmet Alemdar, "4 bir tarafı ormanlarla çevrili 2 bin 900 nüfuslu bir beldeyiz. Bizler her ay bir araya geliyoruz ve yapabilecğimiz ölçüde işleri yapmak için bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Sakarya İline bağlı 12 adet Belde Belediyesi var, eğer beldelik yeni yasa ile düşerse kapanacağız" diye konuştu.

Bolu Mudurnu İlçesi belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Düzce ve Bolu yıllardır birlikteliklerini devam ettirdiğini belirterek, "Düzce'de bir çok akrabamız ve dostlarımız var.Bizler bölgede iyi çalışmaya devam ediyoruz. Birlikteliğimiz her zaman devam edecektir" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu, Sakarya, Düzce İlçe ve Belde Belediye Başkanları Akçakoca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement