Çaylı, Dernek Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Çaylı, Dernek Çalışmalarını Değerlendirdi

Çaylı, Dernek Çalışmalarını Değerlendirdi

Zonguldak'ın Kdz.Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, Erdemir öncülüğünde dernek üyelerinden aldıkları güçle eğitim alanında önemli faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.Kdz.

08.04.2013 16:47

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, Erdemir öncülüğünde dernek üyelerinden aldıkları güçle eğitim alanında önemli faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.

Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, Erdemir öncülüğünde dernek üyelerinden aldıkları desteği yeniden üyelere aktarmak ve bu desteği de eğitim alanında taçlandırmak gibi bir yönetim anlayışına sahip olduklarını söyledi.

Dernek olarak 2012 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler veren Çaylı, "Erdemir Teknikerler Derneği olarak 2012 yılını çok yoğun bir şekilde geçirdik. 6 Haziran 2012 günü İstanbul Adalar ve dünyanın en büyük tematik akvaryumuna gezi düzenledik. 7 eylül 2012 günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının istiklal uğruna ittifak kuvvetlerine karşı verdikleri kahramanlık destanı Çanakkale savaşlarının geçtiği alanları, şehitlerimizi ve anıtlarımızı üye ve yakınlarına gezdirdik. Derneğimiz üyelerinin eşlerine, anne ve babalarına yönelik, birlikte çalıştığımız, ürettiğimiz, rekorlar kırdığımız Türk sanayinin öncü kuruluşu, OYAK Şirketler Grubu'nun amiral gemisi, göz bebeğimiz Erdemir'imizin liman, kok fabrikası, yüksek fırın, sürekli dökümler, soğuk haddehane gibi çeşitli ünitelerinde Dünya standartları ile üretim yapan şirketimizi tanıtım gezisi düzenledik.

Yine derneğimiz tarafından her yıl geleneksel olarak yaptırılan yeni yıl hediyelerimizin dağıtımını yaptık. Bay üyelerimiz için 32 parçadan oluşan yüksek kaliteli çelikten yapılmış,içinde cırcır tornavida,1 adet 4 uçlu hassas cep tornavidası ve 30 adet muhtelif çeşitlerde uç ve lokma ağzı bulunan el aleti seti,bayan üyelerimiz için şemsiye yaptırılmıştır. Dernek olarak eğitime destek amaçlı faaliyetlerimiz kapsamında üyelerimizi temsilen, bölgemizde eğitim hizmeti vermekte olan Cumhuriyet İlköğretim okulunda

veli görüşme odası ve ilk yardım odasının yapılmasında dernek olarak bizimde bir katkımız oldu. Okul yönetimi tarafından gelen talep doğrultusunda veli görüşme odası ile ilk yardım odasının plastik doğramaları derneğimiz tarafından yaptırılmıştır. Derneğimizin sosyal sorumluluk kapsamında yaptığı bu faaliyetler önümüzdeki süreçte değerli üyelerimizi temsilen devam edecektir" dedi.

2013 yılında yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çaylı, " Dernek olarak eğitim faaliyetlerimiz 2013 yılında da devam ediyor. İlçemizde eğitim hizmeti vermekte olan İhsan Yılmaz Ortaokulu yönetimi derneğimize başvurarak, okullarında kullanılmak için projeksiyon cihazına ihtiyaçları olduğunu bildirdiler. Yapılan değerlendirme sonrasında alınan prejeksiyon cihazını 13 mart 2013 çarşamba günü okul yönetimine teslim ettik.

Yine eğitim faaliyetlerimiz kapsamında bir köy okulunun eksikliklerini gidereceğiz.

Bununla ilgili alt yapı çalışmalarını hazırlıyoruz. Şu anda okulumuzun ismi net değil bu konuyu da basınımızla paylaşacağız.

Üyelerimiz ve ailelerine yönelik bir bahar kokteyli düşünüyoruz. Buda bizim yönetimimizin yapmış olduğu ve geleneksel hale getirmesini istediğimiz faaliyetler içerisinde olacak bununla ilgili basına da bilgi paylaşımında olacağız.

Geleneksel hale getirdiğimiz Ramazana ayında düzenlediğimiz iftarlarımız devam edecektir. Üyelerimiz ve ailelerine yönelik

29-30 Ağustos 2013 tarihlerinde Nevşehir Ürgüp ve Göreme gezisi düzenleyeceğiz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaylı, Dernek Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement