CHP Yenice'de Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

CHP Yenice'de Seçim Startını Verdi

CHP Yenice\'de Seçim Startını Verdi

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı, CHP Yenice Belediye Başkan adayı Turhan Beyazıt, belediye ve il genel meclis üyesi adayları ve partililerin katıldığı toplantının ardından seçim çalışmalarına başladı.

25.02.2014 11:19

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı, CHP Yenice Belediye Başkan adayı Turhan Beyazıt, belediye ve il genel meclis üyesi adayları ve partililerin katıldığı toplantının ardından seçim çalışmalarına başladı.

Yenice'nin sorunlarını bilen Jeoloji Mühendisi Turhan Beyazıt'ın CHP Yenice Belediye başkan Adayı olduğunu söyleyen ilçe başkanı Mehmet Gerçek, " Türkiye'nin birleştirici gücü CHP'nin bayrağını Yenice'de belediye başkanlığını kazanarak dalgalandıracağız. Yenice'nin ve kapatılan Pazarköy, Hamdibey ve Akçakoyun beldeleri ile köylerindeki sorunları ve çözüm yollarını bilen ve halka hizmeti gaye edinen CHP'nin Yenice il genel meclis adayları Metin Ümit Ural, Recep Yıldız ve Mehmet Arabacı'ya Yenice'lilerin sahip çıkacaklarına inancım tamdır" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Yenice'de Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement