Didim Emlakçılar Derneği'nde Coşkun Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Didim Emlakçılar Derneği'nde Coşkun Güven Tazeledi

Didim Emlakçılar Derneği\'nde Coşkun Güven Tazeledi

Didim Emlak Müşavirleri Derneği 4. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Osman Coşkun, dördüncü kez başkanlığa seçildi.

23.02.2014 15:03

Didim Emlak Müşavirleri Derneği 4. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Osman Coşkun, dördüncü kez başkanlığa seçildi.

Didim Emlak müşavirliği Derneğinin 4.olağan Genel kuruluna emlakçıların katılımıyla yapıldı. Genel KurulaDidim Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, çok sayıda davetli ve emlakçılar katıldı.

Dernek başkanı Osman Coşkun açılış konuşmasını yapmasının ardından derneğin çalışma faaliyetleri hakkında bilgi verildi; daha sonra divan seçimlerine geçildi. Divan heyetine Esnaf kredi ve kefalet kooperatifi başkanı Ali İhsan Kubaliç,Fikret Doğan, Hüseyin Zeybek ve Sabahattin Akkuş seçildi.

Didim Emlak Müşavirleri Derneği'nin 4.olağan genel kurulunda yapılan seçimlerde Osman Coşkun ve listesi oy birliği ile seçimi kazandı

Osman Coşkun başkanlığında yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Osman Coşkun,Ayser Gürzsoy, Nezih Yerikaya,Umut Öz, Ergün Kılıç, Mahmut Nacar, Uğur Aldemir. Denetim Kurulu üyeliklerine Hüseyin Zeybek, Fikret Doğan, Salih Demir. Türkiye Tüm Emlakçılar Fedarasyonu Delegeleri Ayser Gürzsoy, Osman Coşkun, Hüseyin Zeybek, Sabahattin Akkuş, Nevzat Kaya seçildi.

Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanlığına 4. kez seçilen Osman Coşkun kapanış konuşmasında katılım ve desteklerinden dolayı üye delege ve davetli misafirlere katılımlarından duyduğu memnuniyetini bildirerek herkese teşekkür ederek sektöre hayırlı olması temennisinde bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Emlakçılar Derneği'nde Coşkun Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement