Erdemir'den Özbek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erdemir'den Özbek'e Ziyaret

Erdemir\'den Özbek\'e Ziyaret

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akgün, Erdemir Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Abdulkerim Kınay ve öğrenciler, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’i ziyaret etti.

05.06.2014 17:34

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akgün, Erdemir Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Abdulkerim Kınay ve öğrenciler, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, "Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Özellikle bunları yetiştiren öğretmenlerine, okul idaresine ve velileri tebrik ediyorum. Çünkü çocuklarımızı anne ve babalar büyütüyor ve onları bize emanet ettiler. Akademik bir yarışın olduğu yerde bunlar sosyal ve kültürel faaliyetlerde ilimizi güzel bir şekilde temsil ederek derece alıp geldiler. İnşallah bundan sonraki hayatlarında hem akademik olarak hem de sosyal, kültürel faaliyetlerde ilimiz, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler, ülkemizin ismini dünyada uluslararası arenada duyururlar. Bizim temennimiz bu. Bu başarıların devamını diliyoruz. Her şey gönüllerine göre olsun. Bizleri gururlandırdılar. İnşallah daha güzel başarılara imza atarlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Ardından konuşma yapan Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akgün, "Erdemir Anadolu Lisesi olarak 200 aşkın halk eğitim ve lise arasından böyle bir sonuç ortaya çıktı. Çocuklar bu sezonun başından beri özverili bir çalışma içerisinde gerçekten yokluklarla mücadele ederek bu noktalara geldiler. Bu aşamaya gelinceye kadar gerçekten çok mücadele verdik. Gerek ilimizde birinci olarak gerek il dışında gruplarda birinci olarak Adana'da yapılan Türkiye liseler ve halk eğitimler arası yarışmada ikinci olduk. Çok güzel bir sonuç. Milli Eğitim Müdürümüze desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bundan sonrada aynı duygu ve düşünceyle kendilerinden desteklerini beklediğimizi burada kendisine dile getirelim. Bundan sonrada aynı başarıyı devam ettirmek istiyoruz. Çocukların bundan yana istekleri var. Destek verildiği sürece Zonguldak'ı ve okulumuzu tüm Türkiye'de en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Erdemir Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Abdulkerim Kınay ise "İlk önce Milli Eğitim Müdürümüze bize bu faaliyette göstermiş olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Erdemir Anadolu Lisesi olarak biz öğrencileri eğitim öğretim alanın da büyük başarılara imza atmaları için her türlü katkıyı sağlamaktayız. Bunun yanında çocuklarımızın sportif ve kültürel faaliyetlerde de her türlü başarıyı elde etmeleri için elimizden gayreti sunmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız büyük bir özveri ile yine başlarında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serkan Akgün Hocamız yaz, kış demeden zorlukları göğüsleyerek çok büyük gayret sarf ettiler. Adana'da yapılan yarışmada Türkiye ikincisi oldular. Bu başarılarının devamını bekliyoruz" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemir'den Özbek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement