Ereğlili Atlet Kros Milli Takımında - Son Dakika
Yerel

Ereğlili Atlet Kros Milli Takımında

Ereğlili Atlet Kros Milli Takımında

Konya'nın Ereğli ilçesinde Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Hafize Ünaler, Kros Milli Takımına seçilerek Türkiye'yi İsrail'de temsil edecek.

01.04.2014 10:34  Güncelleme: 10:31

Konya'nın Ereğli ilçesinde Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Hafize Ünaler, Kros Milli Takımına seçilerek Türkiye'yi İsrail'de düzenlenecek olan Liseler Arası Dünya Kros Müsabakasında temsil edecek.

Aydın'da düzenlenen Kros Genç Kızlar Grup Yarışmasında 1. olan Konya Ereğli Atatürk Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Hafize Ünaler, Mersin'in Silifke ilçesinde yapılan Okullar Arası Kros Türkiye Şampiyonası'nda da ilk 6 içerisinde yer alarak Kros Milli Takımına girdi. Hafize Ünaler, 30 Mart - 04 Nisan tarihleri arasında İsrail'de düzenlenecek olan Liseler Arası Dünya Kros Müsabakasında Türkiye'yi temsil edecek.

Ereğli gibi birçok imkandan yoksun bir yerden, kendi imkan ve şartlarını zorlayarak bu büyük başarıyı elde ettiğini ifade eden Ünaler, "İsrail'de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım ve dereceye girmek için elimden geleni yapacağım. Milli takıma seçilme başarısını göstermemde, ciddi imkansızlıklar içerisinde bana sonsuz ve sürekli desteklerini esirgemeyen öğretmenim ve antrenörüm Fatih Akyüz'e sonsuz şükranlarımı sunmayı borç bilirim. Ben öğretmenime ve bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğlili Atlet Kros Milli Takımında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement