Fethiye MHP Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Fethiye MHP Görev Dağılımı Yaptı

Fethiye MHP Görev Dağılımı Yaptı

25 Şubat tarihinde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nda görev dağılımı yapıldı.

07.03.2012 11:22

25 Şubat tarihinde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nda görev dağılımı yapıldı.

MHP Fethiye İlçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantıda MHP Fethiye İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz, yeni yönetim kurulunun görev dağılımını açıkladı. İlçe yönetimini basına ve kamuoyuna tanıtan Gürbüz, hedeflerinin 2014 yılında yapılacak yerel seçimler olduğunu ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nda görev dağılımı şöyle oluştu: Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hamdullah Lafçı, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çilek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Bakırcı, İlçe Sekreteri Hüseyin Gönülateş, Sekreter Yardımcısı Bülent Öztürk, İlçe Muhasibi Osman Alkaya, İlçe Muhasibi Yardımcısı Mustafa Divarcı, Basın ve Reklam Faaliyetlerinden Sorumlu Seval Kurnaz ve Mutlu Öztürk, Beldelerden ve Belde Yönetimlerinden Sorumlu Efraim Akçabel ve Kemal Abalı, Esnaflardan Sorumlu Tufan Nebioğlu, Cemil Çavdır, Süleyman Takoz, Gürol Kavak, Erdoğan Kurt, Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Uğur Karadon ve Muhammet Bağış, ARGE Mustafa Tanır, Sosyal Faaliyetler İsmail Koray Tombak ve Mustafa Karaçamlı.

Görev dağılımı listesini açıklayan İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz, "Bu ilk toplantımızdı. İlk toplantımızda görev dağılımını gerçekleştirdik. Bu konuda arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. 15 Mart itibariyle 2014 yerel seçimleri veya birleşmesi durumunda genel seçimler ile ilgili çalışmaları başlatacağız. Mahalle ve köy temsilcilerimizi yenileyeceğiz. Ülkü Ocakları ile birlikte hareket edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde 7 bin genç arkadaşımız oy kullanacak. Öncelikli hedeflerimiz bunlar olacak. Yönetimimiz ile birlikte Fethiye için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye MHP Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement