Foça Eski Belediye Başkanı Serdar Mersin'in Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Foça Eski Belediye Başkanı Serdar Mersin'in Acı Günü

Foça Eski Belediye Başkanı Serdar Mersin\'in Acı Günü

Foça Eski Belediye Başkanı Serdar Mersin'in ağabeyi ve Foça'nın sevilen sayılan simalarından Ekrem Mersin (60) yaşında son yolculuğuna uğurlandı.

08.10.2013 17:06

Foça Eski Belediye Başkanı Serdar Mersin'in ağabeyi ve Foça'nın sevilen sayılan simalarından Ekrem Mersin (60) yaşında son yolculuğuna uğurlandı. Mersin, yatırım yapmak için gittiği eşinin memleketi Trabzon'da geçirdiği elim bir kaza sonucu yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Mersin'in cenazesi havayolu ile önce İzmir'e buradan karayolu ile Foça'ya getirildi. Ekrem Mersin için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Eski Başkan Mersin'in acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze törenine; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurtseven, Foça İlçe Emniyet Müdürü Burhan Bahadır İçgiz, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Saadet Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Alpat, Ak Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, Foça Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ceyhan Çetin, Foça Genç İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı Taner Acar, DP Foça İlçe Başkanı Muzaffer Tınaztepe, Ak Parti Foça Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Çetin, Foça Otobüsçüler Koop Başkanı Recep Diker, CHP'li Foça Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ekrem Mersin'in kardeşi Foça Eski Belediye Başkanı Serdar Mersin cenaze namazı öncesi düzenlenen törende taziyeleri kabul etti. Cenaze namazını Büyük bir kalabalığa Fatih Cami İmam Hatibi Hakkı Erdem kıldırdı. Cenaze namazı sonrası göz yaşları içinde uğurlanan Mersin'in cenazesi Yeni Bağarası Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

Son derece üzüntülü olduğu gözlenen Serdar Mersin, "Kardeşim bir karıncayı dahi incitmekten imtina eden, yedi düvelle barışık müstesna bir insandı. Foça'nın sevgilisiydi. Sağ olsunlar sevenleri de onu bugün son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Bu ölüm olmadı, ona hiç yakışmadı. Ancak yapabileceğimiz tek şey var, dua etmek! Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça Eski Belediye Başkanı Serdar Mersin'in Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement