Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Akçalı'dan Vali Savaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Akçalı'dan Vali Savaş'a Ziyaret

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Akçalı\'dan Vali Savaş\'a Ziyaret

TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Levent Akçalı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Abdurrahman Savaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

27.06.2013 14:06

TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Levent Akçalı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Abdurrahman Savaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yönetim kurulu üyeleri kendilerini Vali Savaş'a tek tek tanıttı. Amaçlarının genç girişimcilerin önünü açmak ve sayılarını arttırmak olduğunu belirten TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Levent Akçalı, " Genç girişimcilerin iş imkanlarını sağlamak için çalışıyoruz. Şuanda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile Kosgeb Girişimcilik Kurslarına başladık. Salı günü eğitimler başladı. Kurstan sertifikalarını alan arkadaşlarımız kendi işyerlerini açabileceklerdir. Kursları 6 ayda bir düzenliyoruz. Biz bu sayıyı arttırmak istiyoruz. Şuan da projemiz var, onu yürürlüğe koyduk. Oda seçimlerimiz olacak. Elimizdeki projeleri arkadaşlarımız ile değerlendirip yürürlüğe koyacağız" diye konuştu.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ise, "Siz gençler sayesinde Türkiye Dünyada ekonomide hak ettiği yerlere gelecektir. Türkiye'nin konumu en üst noktalarda olması lazım. Ama yapılan çalışmalar geç kalınmış bir durum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Akçalı'dan Vali Savaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement