Gevaş Kaymakamı Akmeşe Karne Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Gevaş Kaymakamı Akmeşe Karne Dağıttı

Gevaş Kaymakamı Akmeşe Karne Dağıttı

Van’ın Gevaş İlçe Kaymakamı Nedim Akmeşe, ilk ve orta okulda okuyan öğrencilere karnelerini dağıttı.

24.01.2014 13:50

Van'ın Gevaş İlçe Kaymakamı Nedim Akmeşe, ilk ve orta okulda okuyan öğrencilere karnelerini dağıttı.

Kaymakam Akmeşe, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Sait Bulduk, şube müdürleri Bahattin Seyitoğlu ve Cüneyt Arvas ile birlikte 75. Yıl İlk ve Orta Okulu'na geçerek burada öğrencilerin karnelerini dağıttı. Öğrencilerin notlarını tek tek inceleyen Kaymakam Akmeşe, iyi not alan öğrencileri tebrik ederken, bazı notları kötü olan öğrencilere de nasihatlerde bulundu. Özellikle matematik dersinde notların düşük olduğunu gören Kaymakam Akmeşe, İlçe Milli Eğitim Müdür M. Sait Bulduk'a dönerek, "Müdür bey biz bu matematik konusunda bir çalışa yapalım. Eğitim başında tüm matematik öğretmenlerimizle bir toplantı yapıp, matematik dersini öğrencilerimize nasıl sevdirebiliriz ve öğrencilerimiz nasıl başarılı olur yoluna bakalım" dedi.

Öğrencilere karne dağıtan Kaymakam Akmeşe, "Bugün karne alıyorsunuz. Bu sizin için çok güzel bir gün. Hepinize iyi tatiller diliyorum: Tatilde çok iyi dinlenin ama kitap okumayı da ihmal etmeyin. Bol bol kitap okuyun" şeklinde nasihatlerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Sait Bulduk'da öğrencilere karne dağıtıp, onlarla tek tek ilgilendi. Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle tek tek ilgilenen Kaymakam Akmeşe, "Sizlere de iyi tatiller diliyorum. Büyüklerinize bizden selam ve hürmet götürün. İnşallah hepiniz iyi bir tatilin ardından sağ salim görev yerlerinize dönersiniz" şeklinde konuştu.

Gevaş'ta 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 7 bin 869 öğrenci ve 429 öğretmen bugün yarıyıl tatiline girdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş Kaymakamı Akmeşe Karne Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement