Gümüşhane Belediyesinde İşten Çıkarma İddiası - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Belediyesinde İşten Çıkarma İddiası

Gümüşhane Belediyesinde İşten Çıkarma İddiası

MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, Gümüşhane Belediyesince işten çıkarılan, mağdur edilen işçilerin maddi ve manevi olarak yanlarında olacaklarını belirtti.

21.05.2014 14:05

MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, Gümüşhane Belediyesince işten çıkarılan, mağdur edilen işçilerin maddi ve manevi olarak yanlarında olacaklarını belirtti.

Mazman, yaptığı yazılı açıklamada, belediyede taşeron işçi olarak çalışan bazı işçilerin, sadece Milliyetçi Hareket Partili oldukları için işten çıkarıldığını, bazılarının da rencide edilircesine pozisyonlarının değiştirildiğini öne sürdü.

Belediye Başkanı Ercan Çimen'in, işsizlik ortamında, insanların işlerinin ellerinden alınmasını açıklaması gerektiğini savunan Mazman, şunları kaydetti:

"Vicdanları sızlatan en acı gerçek, işten çıkarılan kişilere siyasi hasım gözü ile bakılmasıdır. Uygulanan bu siyasi kin ve garez politikası, gerek ekonomik gerekse sosyal huzuru bozup insanları birbirlerine düşman etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, işten çıkarılan çeşitli oyunlarla mağdur edilen bütün işçi kardeşlerimizin maddi ve manevi olarak yanındayız. Gerek hukuki gerekse siyasi olarak bu işin peşini bırakmayacağız. Şahsım ve partim adına söz veriyorum. Bu zulüm ve yapılan haksızlıklardan en kısa zamanda dönülmezse hesabını soracağız." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Belediyesinde İşten Çıkarma İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement