Gürpınar Belediyesi'nden Parke Taşı Döşeme Çalışması - Son Dakika
Yerel

Gürpınar Belediyesi'nden Parke Taşı Döşeme Çalışması

Gürpınar Belediyesi\'nden Parke Taşı Döşeme Çalışması

Van’ın Gürpınar Belediyesi, mahallelerde başlattığı parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

15.09.2015 09:53

Van'ın Gürpınar Belediyesi, mahallelerde başlattığı parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gürpınar ilçesine bağlı Yaramış Mahallesi'nde devam eden parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gürpınar Belediyesi, kilitli parke taşıyla mahalleleri modern bir görünüme kavuştururken, vatandaşlar ise çamurdan kurtulmanın sevincini yaşadı. Mahalle sakinlerinden Yusuf Sönmez, ilk kez kendilerine değer verildiğini hissettiğini belirterek, "İlk kez hizmet ile karşılaşıyoruz. Belediye, mahallemizin taziye evini bile yaptı. Şimdi de mahallemizin içini kilitli parke taşı ile döşüyor. Biz daha ne isteyebiliriz ki?" dedi.

Musbah Sönmez ise, köylerinin yaklaşık yüzyıllık bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, "Ancak bizim belediyemizin iş başına gelmesiyle işler değişti. Yollarımızın eski ve yeni halini karşılaştırdığımızda gerçeklik tüm çıplaklığıyla ortaya çıkıyor. Bunun için emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizim köyümüzü yaşanılır hale getirdiklerinden dolayı belediye eş başkanlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yeni yapılan yollarda koşarak oyun oynayan çocuklar ise, "belediye eş başkanlarımızdan bize oyun oynamak için bir park yapmalarını istiyoruz" dediler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürpınar Belediyesi'nden Parke Taşı Döşeme Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement