Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkın Açıklaması

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkın Açıklaması

''Hatay, sportif tesisleşmede sınıf atlayacak''

25.09.2013 10:48

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Hatay'ın yapılacak spor tesisleriyle sınıf atlayacağını belirtti.

Taşkın, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de yapılacak 750'nin üzerindeki spor tesisinin 26'sının Hatay'a yer alacağını kaydetti.

Yapımına başlanan spor tesislerden, İskenderun Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 75'inin bitmiş vaziyette bulunduğunu belirten Taşkın, Antakya Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarının ise hızla devam ettiğini ifade etti.

Taşkın, Antakya'ya yapılması planlanan 25 bin kişilik yeni stat ihalesinin ekim ayı içinde gerçekleştirileceğini ve temelinin de bu yıl içinde atılmasının hedeflendiğini kaydetti.

Bu tesislerin dışında Erzin ve Belen ilçelerinde spor salonu inşaatlarının hızla devam ettiğini vurgulayan Taşkın, Kırıkhan Gençlik Merkezi ve Hassa Spor Salonu ihalelerinin yapıldığını, çok yakında bunların da inşaatlarına başlanacağını belirtti.

Taşkın, Antakya'da bir jimnastik, spor, buz pateni salonuyla, atletizm sahası, Dörtyol ilçesine de futbol sahası ihalelerinin de çok yakında yapılacağını ve hızla bunların da inşaatlarına başlanacağını kaydetti.

Hatay'daki tesislerin 2 yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Taşkın, "Hatay, sportif tesisleşmede sınıf atlayacak. Bu tesisler bittiğinde Hatay'ın uzun yıllar tesis sorunu çözülmüş olacak. Öncelikli amacımız toplumun her kesimine spor yaptırmak, ilimizin her köşesine sportif anlamda hizmet götürmektir" ifadelerini kullandı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement