Huzurevleri Sakinlerinden Kermes - Son Dakika
Yerel

Huzurevleri Sakinlerinden Kermes

Huzurevleri Sakinlerinden Kermes

Samsun Huzurevi Yaptırma, Yaşatma ve Yaşlıları Koruma Derneği'nin organizesinde dernek üyeleri ve Samsun'da bulunan huzurevlerinde kalan yaşlıların yaptıkları el işlerinden oluşan kermes açıldı.19 Mayıs Lisesi karşısında açılan kermesin açılışını...

16.04.2012 14:31

Samsun Huzurevi Yaptırma, Yaşatma ve Yaşlıları Koruma Derneği'nin organizesinde dernek üyeleri ve Samsun'da bulunan huzurevlerinde kalan yaşlıların yaptıkları el işlerinden oluşan kermes açıldı.

19 Mayıs Lisesi karşısında açılan kermesin açılışını Atakum Belediye Başkanı Metin Burma yaparken, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Daire Başkanı Nemci Çamaş da kermesi ziyaret etti.

Kermesin dernek üyeleri ve huzurevlerinde kalan yaşlıların yaptığı el işlerinden oluştuğunu belirten Samsun Huzurevi Yaptırma, Yaşatma ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Sündüs Özkaya, kermesin gelirinin yaşlılar için yapılan etkinliklerde kullanılacağını belirtti.

Kermes 20 Nisan tarihine kadar açık olacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevleri Sakinlerinden Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement