'Kalite Yönetim Sistemi' Uygulamalarında Suphi Öner Öğretmenevi'nin Büyük Başarısı - Son Dakika
Yerel

'Kalite Yönetim Sistemi' Uygulamalarında Suphi Öner Öğretmenevi'nin Büyük Başarısı

\'Kalite Yönetim Sistemi\' Uygulamalarında Suphi Öner Öğretmenevi\'nin Büyük Başarısı

Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 9.Paylaşım ve Ödül Töreni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katılımıyla Başkent Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı.

24.06.2013 15:29

Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 9. Paylaşım ve Ödül Töreni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katılımıyla Başkent Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ün de katıldığı ödül töreninde Mersin Suphi Öner Öğretmenevi en iyi Okul/Kurum kategorilerinde Türkiye derecelerine layık görüldü.

2012-2013 kalite uygulamaları sürecine 3 bin 449 kurum ve ekibin başvuruda bulunduğu, bunlardan 20'sinin finale kaldığı yarışmada Mersin İli Yenişehir Suphi Öner Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü en iyi Okul/Kurum kategorisinde, Öğretmenevleri arasında "Türkiye birinciliği" ve tüm Okul/Kurumlar arasında "Türkiye ikinciliği" ödülüne layık görüldü. Kalite Beratı, bizzat Milli Eğitim Bakanı tarafından Kurum Müdürü Hüseyin Günaydın'a takdim edildi.

Öğretmenevi Müdürü Günaydın, Toplam Kalite Yönetimi'nde almış oldukları bu derecelerin yıllardır mesai arkadaşlarıyla birlikte gösterdikleri üstün gayret ve emeğin taçlandırılması olduğunu belirterek "Öğretmenevimizin Türkiye'nin en iyi Öğretmenevi olması yolunda bizden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan başta Mersin Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu olmak üzere, Yenişehir Kaymakamımıza, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve diğer daire amirlerimize şükranlarımı sunarım. Ayrıca bu başarının gerçekleşmesinde büyük katkı sağlayan müdür yardımcılarıma ve ekibime teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Suphi Öner Öğretmenevi'nin başarısının kendilerini gururlandırdığını belirtti. Gül, "Böylesine başarlı bir kuruma sahip oldukları için tüm Mersin ili gurur duymalıdır. Biz de Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, her zaman bu başarılı kurumumuzun destekçisi olacağız. Kazandığı ödüllerden ötürü başta Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Günaydın olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kalite Yönetim Sistemi' Uygulamalarında Suphi Öner Öğretmenevi'nin Büyük Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement