Kars'ta Teröre Lanet Yağdı - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Teröre Lanet Yağdı

Kars\'ta Teröre Lanet Yağdı

Iğdır, Tunceli, Hakkari ve Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin hain saldırıları sonucu asker ve polislerin şehit olması Karslıları sokaklara döktü.

09.09.2015 20:42

Iğdır, Tunceli, Hakkari ve Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin hain saldırıları sonucu asker ve polislerin şehit olması Karslıları sokaklara döktü.

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı'nca organize edilen teröre tepki yürüyüşü Kazımpaşa Caddesi üzerinde kalabalığın toplanmasıyla başladı. On binlerce Karslı dev Türk Bayrağı açarak Faikbey Caddesi, Ordu Caddesi'nde sloganlar atarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Kalabalığa vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Ordu Caddesi üzerinde bulunan Askerlik Şubesi önüne gelen kalabalık burada İstiklal Marşı'nı okudu. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykeli önünde toplanan kalabalık, bölücü terör örgütü lehine sloganlar attı.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, Türkiye'nin son iki aydır güne terör saldırılarıyla uyandığını söyledi. Adıgüzel, "Türk milletinin sabrını sınayanlar, gücünü test edenler mukadder yenilgileriyle muhakkak yüzleşecektir. Buradan kahraman askerimize ve polisimize sesleniyorum: Yalnız değilsiniz, yalnız değilsiniz, yalnız değilsiniz. Son nefer, son nefes, son damla kana kadar milyonlarca Müslüman Türk ülkücüsü, Türk milliyetçisi, vatan ve millet sevdalıları yanınızdadır. Hep beraber, el ele, omuz omuza, yürek yüreğe vererek bu kara günleri geride bırakıp, Türk milletinin ve Türk vatanının bölünmeyeceğini dost düşman herkese göstereceğiz. Son olarak; Dağlıca da, Iğdır da ve vatanımızın dört bir yanında Vatan ve Allah yolunda can veren askerimize, polisimize tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce Türk Milleti'ne baş sağlığı diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kuran-ı kerim tilaveti okundu. Teröre tepki yürüyüşüne Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, STK'lar ve on binlerce Karslı katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Teröre Lanet Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement