Kimse Yok mu Konya Şubesinden Suriyelilere Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kimse Yok mu Konya Şubesinden Suriyelilere Gıda Yardımı

Kimse Yok mu Konya Şubesinden Suriyelilere Gıda Yardımı

Kimse Yok mu Derneği Konya Şubesi, Kilis'teki kamplarda kalan Suriyeliler için 24 ton gıda ve yardım malzemelerinden oluşan 13. tırını gönderdi.

17.01.2014 18:19  Güncelleme: 14:40

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, Kilis'teki kamplarda kalan Suriyeli mülteciler için 24 ton gıda ve çeşitli yardım malzemelerinden oluşan 13. yardım tırını gönderdi.

Kimse Yok mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, yaptığı açıklamada, mağdur durumdaki insanlara yardım eli uzatmanın herkesin insanlık görevi olduğunu belirtti.

Şube olarak daha önce Suriyeli mültecilerin kaldığı Hatay-Yayladağ ile Gaziantep ve çevresindeki kamplara gönüllü kurum, kuruluş ve kişiler aracıyla toplanan gıda, giysi ve diğer ihtiyaç malzemelerini gönderdiklerini ifade eden Aşçı, şunları kaydetti:

"Şimdi ise Kilis'te bulunan kamplardaki Suriyeli mülteciler için gıda, giysi, ayakkabı ve çeşitli yardım paketlerinden oluşan 24 tonluk 13. tırımızı göndermenin sevincini yaşıyoruz. Kilis'teki arkadaşlarımız da gönderdiğimiz yardım malzemelerini yarından itibaren, ihtiyaç sahibi Suriyeli vatandaşlara dağıtacak. Bu yardım tırının gönderilmesinde emeği geçen gönüllü kurum, kuruluş ve kişilere, Kimse Yok mu Derneği olarak teşekkür ediyoruz. Yardım kampanyalarına ara vermeden devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kimse Yok mu Konya Şubesinden Suriyelilere Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement