Kocaeli Anadolu İlleri Dernekleri Birliği'nden İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekleri Birliği'nden İftar Yemeği

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekleri Birliği\'nden İftar Yemeği

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği 3. olağanüstü kongresinin ardından yeni secilen yönetim üyeleri, iftar programında bir araya geldi.

11.06.2017 12:23

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği 3. olağanüstü kongresinin ardından yeni secilen yönetim üyeleri, iftar programında bir araya geldi.

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği(KAİD) 3. olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Kongrenin yeni seçilen yönetim tarafından düzenlenen iftar yemeğine ise katılım yoğundu. Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği Başkanı Necmettin Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin verdiği iftar yemeğine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, AK Parti ve CHP Kocaeli Milletvekilleri, dernek temsilcileri ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği Başkanı Necmettin Kaya, "Kocaeli Anadolu Dernekler Birliği'nin Kuruluş amacı doğduğumuz yerdeki kültürümüzü göreneklerimizi yaşadığımız kentte yaşamak ve yaşatmak. Yüreği mert, gönlü zengin Anadolu'nun dört bir köşesinden Anadolu kültürünü yaşatman için yaşadığımız kentte Anadolu İlleri Dernekleri Başkanları olarak, Anadolu Kocaeli'de yaşayan Anadolu insanına daha faydalı hizmet edebilmek için kültürleri birleştirerek gönül köprüsü kurduk. Anadolu'dan gelecek çocuklarımıza yardımcı olacağız" diyerek programa destek veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Anadolu İlleri Dernekleri Birliği'nden İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement