Kutso'da 'İstişare' Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kutso'da 'İstişare' Toplantısı

Kutso\'da \'İstişare\' Toplantısı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 19 Şubat 2013 tarihli oluru ile yürürlüğe giren ve Kütahya açısından getirdiği olumsuzlukları ve yapılması gereken itirazları içeren 'Porsuk Baraj Gölü Koruma Havzası Özel Hükümleri'ni değerlendirmek üzere,...

10.04.2013 16:36

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 19 Şubat 2013 tarihli oluru ile yürürlüğe giren ve Kütahya açısından getirdiği olumsuzlukları ve yapılması gereken itirazları içeren 'Porsuk Baraj Gölü Koruma Havzası Özel Hükümleri'ni değerlendirmek üzere, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KUTSO) organizasyonuyla, bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) Üyesi Av. Mustafa Dönmez, KUTSO Meclis Başkanı Nihat Delen, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Gürok A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Meclis Başkanı Raci Hazıroğlu, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fikret Çalışel, Kütahya 2.Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Erdal Özçelik, Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri Mustafa Kemal Onat ve Mehmet Sezer ile özel sektörü temsilen firma yetkilileri katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından onaylanan 'Porsuk Baraj Gölü Koruma Havzası Özel Hükümleri'nde yer alan, Kütahya'nın ekonomik ve sosyal gelişimini olumsuz yönde etkileyecek konularda bilgi verildi.

Bilgi sunumunun ardından yapılan müzakerede katılımcılar görüş ve önerilerini dile getirdi.

(EFE)

10.04.2013 15: 58: 14

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutso'da 'İstişare' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement