Melikşah Goalball Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Melikşah Goalball Turnuvası Sona Erdi

Melikşah Goalball Turnuvası Sona Erdi

Melikşah Üniversitesi tarafından Dünya Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen 'Melikşah Üniversitesi Goalball Turnuvası', üniversitenin spor salonunda oynanan final maçı ile sona erdi.

03.12.2013 16:13

Melikşah Üniversitesi tarafından Dünya Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen 'Melikşah Üniversitesi Goalball Turnuvası', üniversitenin spor salonunda oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçını, Kayseri Valisi Orhan Düzgün de izledi.

Melikşah Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada, Melikşah Üniversitesi Goalball takımı ile Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü takımı karşı karşıya geldi. Görme engelliler ile gözlerine takılan gözlükle görmeleri engellenen ve 3'er kişilik takımlar halinde oynanan Goalball turnuvası final maçında, Melikşah Üniversitesi Goalball takımı rakibine üstünlük sağlayarak turnuvanın birinciliğini aldı. Finalde yenilen Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci, Konya Meram Görme Engelliler Spor Kulübü takımı ise üçüncü oldu.

Final maçını, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Dursun Mat ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Eskici ile birlikte izleyen Kayseri Valisi Orhan Düzgün, turnuvanın birincisi Melikşah Üniversitesi Goalball takımına madalyalarını ve kupayı verdi. Turnuvanın ikincisi Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü takımına madalya ve kupasını Rektör Prof. Dr. Mahmut Dursun Mat, turnuva üçüncüsü Konya Meram Görme Engelliler Spor Kulübü takımına ise Hacılar Kaymakamı Yasemin Çetinkaya verdi.

Turnuva ödül töreninin ardından, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikşah Goalball Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement