MHP Milletvekili Adayı Hatice Korkmaz, Çan Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayı Hatice Korkmaz, Çan Teşkilatını Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Adayı Hatice Korkmaz, Çan Teşkilatını Ziyaret Etti

MHP Çanakkale Milletvekili adayı Hatice Korkmaz, ilçe çalışmalarına başladı.

18.09.2015 10:29

MHP Çanakkale Milletvekili adayı Hatice Korkmaz, ilçe çalışmalarına başladı. İlk olarak Çan ilçesinde MHP Çan İlçe teşkilatını ziyaret eden Korkmaz, burada partililerle buluştu.

MHP İlçe binasında İlçe Başkanı Zeki Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Zehra Tarhan, MHP İl Genel Meclis üyesi R.Cahit Özer, Belediye Meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Hatice Korkmaz, ilçe teşkilatı ve partililerle bir araya geldi. MHP Çan İlçe Başkanı Zeki Yılmaz, terör olaylarında şehitlere Allah'tan rahmet Türk milletine başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında Güney Doğu bölgede yaşanan sıkıntılara değinerek, "1 Kasım'da ülkemiz genel seçime doğru ilerliyor. İnsanımız sokağa çıkamıyor. Bu bölgede askerimiz, polisimiz her an ölümle karşı karşıya burun buruna. Ona rağmen bir seçim olacak. Nasıl olacak nasıl, orada sandık güvenliği olacak? Hepsi bir muamma. Ama biz yine bir parti olarak seçime hazırlanıyoruz. Bu vesile ile 1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde partimizin Çan İlçe Teşkilatı olarak aday adaylarını halkımıza, Çan'ımıza kamuoyuna tanıtmak istedik. Genel Başkanımızın 'mevcut Milletvekilleri yerlerinde kalacak' açıklamasından sonra Çan ilçemizden Yıllarca eşi ilçe başkanlığı kendisi de kadın kolları başkanlığı yapmış kardeşimiz bugün Milletvekili adayı olarak karşımızda Allah yolunu açık etsin İlçe teşkilatı olarak yanındayız " dedi.

MHP Çan İlçe Başkan Yılmaz'ın ardından Milletvekili adayı Hatice Korkmaz, kendisini tanıtarak, "2011 yılında Ankara'da Genel Merkez'de siyaset okuluna gittim ve burada aldığım eğitim ile başarı belgemi aldım. Aynı zamanda iş kadınıyım, 25 yıldır ticaretin içindeyim. Çevre yolunda un fabrikamız var. 2008 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Kadınlar Genel Kolları üyesiyim ve şuanda başkan yardımcısı konumundayım. Amacımız iş hayatında kadınları çoğaltmak ve rol model olmaktır. Siyasette Bir yerlere gelirsem de bu amacımızı uygulamak istiyorum. Şimdi de buradayım. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler, benim de arkamda eşim Selim Korkmaz var. Öncelikle ona ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese selam ve saygılarımı sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çanakkale'de birinci parti olması için hep beraber omuz omuza çalışacağız. Allah çıktığımız bu yolda tüm arkadaşlarımın yanında olsun" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayı Hatice Korkmaz, Çan Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement