MHP Milletvekili Akçay, Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Akçay, Çalışmalarına Hız Verdi

MHP Milletvekili Akçay, Çalışmalarına Hız Verdi

TBMM'nin tatile girmesinin ardından Manisa'ya gelen MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, beldelere yönelik ziyaretlerde bulundu.

23.07.2012 12:29  Güncelleme: 12:38

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesinin ardından Manisa'ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay, beldelere yönelik ziyaretlerde bulundu.

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli, Koldere ve Gümülceli kasabalarını ziyaret etti, üzüm bağlarında incelemelerde bulundu, taziye ziyaretlerine gitti. Akçay, Saruhanlı MHP ilçe Başkanı Adnan Kesici ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Mütevelli Belediyesini ziyaret etti. Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar'ı makamında ziyaret eden Akçay'a ziyaretine Mütevelli MHP Belde Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında Akçay'a bilgi veren Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, "Belediyemizin Allah'a şükür borcu yoktur. Borçlarımızı öderken aynı zamanda hizmet etmeye devam ettik. Ramazandan sonra bazı caddelerin kaldırımlarını yenileyeceğiz. Belediye binamızın alt tarafında boş bir alanın şehit bir kardeşimizin adına park olmasına yönelik bir proje hazırladık" dedi.

Mütevelli'de esnafı ziyaret ettikten sonra üzüm bağlarında çalışanları ziyaret ederek üzüm üreticilerinin sorunlarını dinleyen Akçay, şöyle konuştu: "AB bütçesinin yaklaşık yüzde 45'ini tarımsal desteklemelere ayırırken Türkiye bütçesinin yüzde 2'sini tarımsal desteklemelere ayırmaktadır. Çekirdeksiz üzümün yüzde 95'i Manisa'da üretilmektedir. Manisa'da 655 bin dekar alanda yaklaşık 60 bin aile geçimi üzümden sağlamaktadır. Ülkemizin önemli bir tarımsal üretim ve ihracat kapasitesini oluşturan kuru üzüm ve yaş üzüm desteklenmelidir."

Beraberindeki heyetle Koldere Belediyesini ziyaret eden MHP Milletvekili Akçay, buradan sonra Gümülceli Belediye Başkanı Süleyman Çakır'ı ziyaret etti. Akçay, Gümülceli Belediye Başkanı Süleyman Çakır ile beraber trafik kazasında 22 yaşındaki oğlunu hafta içinde kaybeden bir aileye taziye ziyaretinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Akçay, Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement