Milletvekili Tunç, Amasra İlçe Yönetimi ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç, Amasra İlçe Yönetimi ile Bir Araya Geldi

Milletvekili Tunç, Amasra İlçe Yönetimi ile Bir Araya Geldi

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, AK Parti Amasra İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

18.02.2013 15:11

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, AK Parti Amasra İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kahvaltıda açıklamalarda bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 2012 yılının Mayıs ayında inşaatına başladıkları Amasra-Bartın arasındaki tünel inşaatında kazı çalışmalarının tamamlanarak ışığın göründüğünü, 1065 metre uzunluğundaki tünelin bağlantı yolları ve viyadüklerin yapımının ardından 2013 yılı içerisinde ulaşıma açılacağını belirtti. Milletvekili Tunç," Bartın il merkezi ile Amasra ilçemizi birleştirmiş olacağız. 2011 yılında inşaatına başladığımız Amasra Yolcu İskelesinde de çalışmalarımız hızla devam ediyor. 2013 yılı içerisinde yolcu iskelesi ve küçük tekne ve yatlar için yüzer iskele de hizmete girmiş olacaktır. Büyük gemiler dünyanın her yerinden turistleri Amasra'ya ulaştıracak. Bartın ve Amasra'da turizm çok daha farklı gelişecek, Amasra Adalet Sarayını ve Kapalı Spor Salonunu tamamladık. Şimdi sıra Öğretmen evinin yapımında, 5 şubat tarihinde gerçekleştirdiğimiz yapım ihalesinin ardından önümüzdeki günlerde inşaatına başlayacağız" dedi.

AK Parti hükümeti olarak Amasra Belediyesine Fatih Sultan Mehmet anıtı için, Atatürk büstünün ve çevre düzenlemesinin yapılması için ödenekler aktardıklarını ifade eden Milletvekili Tunç," Amasra Belediyesine çöp kamyonu hibe ettik. Amasra'daki tarihi köprülerimizden Kemere ve Kemerdere köprülerinin onarımlarını gerçekleştireceğiz. Horhor deresinin ıslahı ile ilgili çalışmalarımız da devam etmekte. Bartın il merkezi ve tüm ilçe ve beldelerimizde ve köylerimizde tarihi yatırımlara imza atmaya devam edeceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç, Amasra İlçe Yönetimi ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement