Milletvekili Tunç'tan İnceleme - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç'tan İnceleme

Milletvekili Tunç\'tan İnceleme

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 2 ay önce yapımı tamamlanarak hizmete giren Amasra Öğretmenevi'nde incelemelerde bulundu.

10.12.2013 14:30  Güncelleme: 14:27

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 2 ay önce yapımı tamamlanarak hizmete giren Amasra Öğretmenevi'nde incelemelerde bulundu.

Tunç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan öğretmenevi binasının yerine yenisinin yapıldığını söyledi.

Kısa sürede tamamlanan 40 yatak kapasiteli öğretmenevi  ile ilçeye güzel bir eser daha kazandırdıklarını ifade eden Tunç, "Öğretmenevini belediyeye ait araziye yapmak istiyorduk. Bu 100 yatak kapasiteli büyük bir yatırım olacaktı ancak belediye arsa takasına yanaşmayınca aynı yerine yapmak zorunda kaldık. Belediye bizim partimizde olsaydı turizm ilçesine yakışacak bir öğretmenevini inşa etmiş olacaktık. O nedenle belediye ile hükümet uyumu çok önemli. Bundan sonra da Bartın ve ilçelerimizde çok önemli projelerimiz var. Bu projelerin hızlı bir şekilde hayata geçmesi için belediyelerin AK Parti'den olması büyük bir avantaj olacaktır."

Tunç'a incelemesinde AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur ve partililer yer aldı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç'tan İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement