MMO Kurslarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

MMO Kurslarına Yoğun İlgi

MMO Kurslarına Yoğun İlgi

MMO Samsun Şube, MİEM kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına "Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu" ile devam ediyor.

12.10.2012 11:59  Güncelleme: 12:12

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube, Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) kapsamında üyelerine yönelik düzenlediği mühendis yetkilendirme kurslarına "Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu" ile devam ediyor.

MMO MİEM Kurs Eğitmeni Makine Yük. Müh. Behçet Bal tarafından verilen eğitime Samsun, Amasya, Ordu, Sinop, İstanbul, Trabzon, Mersin ve Antalya illerinden toplam 28 makine mühendisi katılıyor. Kursun sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara "Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetki Belgesi" verilecek.

Kurs ile ilgili olarak basına bilgi veren Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Cem Gürel, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerin talepleri doğrultusunda ilgili sektörlere yönelik kurslar düzenlediklerini, söz konusu kursların Samsun'da iç turizme katkı sağladığını, kursların kesintisiz olarak devam edeceğini söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MMO Kurslarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement