Peker Hastanelerde Yatan Hastaları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Peker Hastanelerde Yatan Hastaları Ziyaret Etti

Peker Hastanelerde Yatan Hastaları Ziyaret Etti

AK Parti Bitlis 2. sıra Milletvekili adayı M. Zeki Peker, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki hastanelerde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

20.10.2015 15:55

AK Parti Bitlis 2. sıra Milletvekili adayı M. Zeki Peker, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki hastanelerde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Tatvan Devlet Hastanesi ve Tatvan'daki özel hastanede hasta ziyareti yapan Peker, hastaları ziyaret ederek hasta yakınlarıyla da bir araya gelip sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ziyaretten dolayı sevinçleri yüzlerinden okunan hastalar, çok mutlu olduklarını belirterek, Bitlis'in çok sevilen ve halka karşı ilgili olan bir vekile ihtiyacı olduğunu söylediler. Zeki Peker'in her zaman Bitlis halkının yanında olduğunu dile getiren hasta yakınları da Peker'i yalnız bırakmayacaklarını belirttiler. Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Peker ise, yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, "Bitlis ve ilçelerini ayırt etmeden, köy, mezra, fikir, düşünce, gelir düzeyi ayrımı yapmadan elimden geldiğince Bitlisli bir kardeşleri olarak her zaman hemşerilerimin yanında olmaya çalıştım. Sonuç ne olursa olsun yine de Bitlisli kardeşlerimin yanında olmaya devam edeceğim" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Peker Hastanelerde Yatan Hastaları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement