Petrolspor Atletizm Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Petrolspor Atletizm Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Petrolspor Atletizm Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde 9.Uluslararası yarı maratonuna katılan Batman Petrolspor atletizm takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

01.04.2013 18:14

Mersin'in Tarsus ilçesinde 9. Uluslararası yarı maratonuna katılan Batman Petrolspor atletizm takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Pazar günü koşulan ve 155'i yabancı bin 400 atletin katıldığı müsabakalara katılan Kırmızı-Beyazlı Petrolspor ekibi takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. 21,5 kilometre koşulan müsabakaya Ercan Muslu, Muzaffer Bayram, Muhittin Gürhan ve Yavuz Ağralı ile çıkan Batman Petrolspor atletizm takımının toplam derece olarak 3 saat 33 dakikalık derecesiyle yarı maratonu Türkiye Şampiyonu olarak kapattığı belirtildi.

Petrolspor Atletizm Takımı Antrenörü Ümit Kemal Pişkin, bir açıklama yaparak Tarsus maratonunu değerlendirdi. Pişkin, "Müsabakalara iyi hazırlandık, uluslararası olması münasebetiyle rekor katılım sağlandı. Havanın sıcak olması daha iyi bir derecenin çıkmasını engelledi. Ancak yabancı sporcular ile ciddi şekilde mücadele ederek müsabakalardan şampiyonlukla döndük. Batman Petrolspor atletizm takımımız, çıkışını hız kesmeden sürdürecektir. Amacımız ilimizin ve takımımızın en iyi şekilde tanıtılmasıdır. Bu başarıyı bize her türlü desteği sunan Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Petrol Spor Yönetim Kurulu üyeleri ve Batman halkına armağan ediyoruz" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Petrolspor Atletizm Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement