Petrolspor Tarih Yazdı - Son Dakika
Yerel

Petrolspor Tarih Yazdı

Petrolspor Tarih Yazdı

Petrolspor Atletizm Takımı Samsun'da yapılan 19 Mayıs yarı maratonunda takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

22.05.2015 08:02

Petrolspor, Maratonda Türkiye 1.si Oldu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde gerçekleşen Samsun 19 Mayıs Yarı Maratonu, yol koşucularını Karadeniz'in merkezinde bir araya getirdi. Geçtiğimiz yıl Soma'daki maden kazası nedeniyle iptal edilen yarış, iki yıl aradan sonra 157 kişinin katılımıyla yeniden koşuldu. Fuar Caddesi'nden başlayan 21,5 kilometrelik yarı maratonun startını Samsun Valisi İbrahim Şahin verdi.

Hedef Avrupa

Son dönemlerin en başarılı takımı olan Batman Petrolspor Atletizm takımı, Samsun Yarı Maratonunda elde ettiği takım halinde Türkiye şampiyonluğu ile Avrupa'ya çıkma imkânı yakaladı. Samsun ilinde yapılan Uluslararası Samsun Yarı Maratonu'na katılan Petrolspor Atletizm takımı Mehmet Akkoyun, Şeref Dirli, Ercan Muslu ve Yavuz Ağralı'dan oluşan kadrosu ile müsabakada yer aldı. 21,5 km'lik parkuru 3 saat 22 dakika 27 saniye ile bitirerek takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. İkinciliği İstanbul Beştelsiz Spor kulübü alırken, 3.cülüğü ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulübü aldı.

Akın: "Çıtayı Yükselttik"

Batman Petrolspor Atletizm takımının takım halinde Türkiye şampiyonu olmasına oldukça sevindiklerini belirten TP Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın "Bu sezon hedeflediğimiz tüm yarışlarda sporcuların elde ettiği başarılar kulübün çıtasını ve hedeflerini bir hayli yükseltmiştir. Büyük Erkekler kategorisinde birbirinden zorlu rakipler ile mücadele eden Atletizm takımımız takım halinde şampiyonluğu takdire şayandır. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Petrolspor Tarih Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement