Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Finallere Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Finallere Yükseldi

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Finallere Yükseldi

Salihli Belediyespor, Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi'nde yarı final müsabakalarında, grup ikincisi olarak finallere yükseldi.

06.04.2013 16:30

Salihli Belediyespor, Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde yarı final müsabakalarında, grup ikincisi olarak finallere yükseldi.

Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynan müsabakalarda ilk iki gün istediği sonucu alamayan Salihli Belediyespor, son maçını kazanarak adını final grubuna yazdırdı.

İlk maçında Altınoluk Belediyespor'a 3-2, ikinci maçında Halkbank Gazi Üniversitesi'ne 3-1 mağlup olan Salihli Belediyespor, son maçında Ankara Karayolları'nı 3-0 mağlup edip topladığı 4 puanla Halkbank Gazi Üniversitesi ile birlikte final grubuna kaldı. Salihli Belediyespor antrenörü Gül İlter, yaptığı açıklamada, "İlk iki gün oynadığımız maçlarda istediğimiz sonucu alamadık ancak şans bizim yanımızdaydı. Halkbank Gazi Üniversitesi'nin Altınoluk Belediyespor'u 3-1 yenmesi ve bizimde Ankara Karayolları maçını 3-0 kazanmamızın ardından grup ikincisi olarak final grubuna katılmaya hak kazandık. İnşallah final maçlarına daha iyi hazırlanıp işimizi şansa bırakmayacağız" dedi.

Final maçlarının 14, 15, 16 Nisan tarihlerinde Antalya'nın Alanya ilçesinde oynanacağı bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Finallere Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement