Siirt'te Bölge Karması Seçmeleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Bölge Karması Seçmeleri Yapıldı

Siirt\'te Bölge Karması Seçmeleri Yapıldı

Siirt’te, milli takımın alt yapısını oluşturmaya yönelik 2002 doğumluları kapsayan U-14 yaş grubu bölge karması seçmeleri yapıldı.

13.09.2015 13:24

Siirt'te, milli takımın alt yapısını oluşturmaya yönelik 2002 doğumluları kapsayan U-14 yaş grubu bölge karması seçmeleri yapıldı.

19 Mayıs Atatürk Stadı'nda, 3 takımdan 100'e yakın sporcunun katılımıyla düzenlenen etkinliklere, Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Siirt Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ve Milli Takım Diyarbakır Bölge Müdürü Mehmet Budak katıldı. Bölgeye bağlı illerde seçmeler yaparak genç yetenekleri keşfetmeyi amaçladıklarını aktaran Milli Takım Diyarbakır Bölge Antrenörü Mehmet Budak, Siirt'in yanı sıra Diyarbakır, Batman Mardin ve Şırnak illerinde de U-14 yaş grubu arasında 1 günlük seçmeler yapılacağını aktardı. Genç yeteneklerden oluşan bölge karması kurmayı amaçladıklarını aktaran Budak, "Bölge karmasını oluşturduktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nun tesislerinde düzenlenecek olan bölgeler arası seçmelerde kendilerini ispatlayan sporcuları milli takıma kazandıracağız. Ayrıca milli takım seçmelerinin dışında bir havuz da oluşturularak bu gençleri geleceğe hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

Gençler, daha sonra düzenlenen karşılaşmada kıran kırana bir mücadele sergiledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te Bölge Karması Seçmeleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement