Suşehri'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Suşehri\'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Suşehri'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı.

30.08.2013 12:53

Suşehri'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı.

Hükümet konağı önünde başlayan törende Kaymakam Vekili Yavuz Gül, Cumhuriyet Savcısı Serkan Birdane, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Belediye Başkanı Sedat Sel, daire müdürleri hazır bulundular. Törende saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Atatürk büstüne çelenkler sunuldu.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Askerlik Şubesi Başkanlığından Astsubay Çavuş Özkan Göç yaptı.

Göç konuşmasında "Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyetinin temellerini sağlamlaştıran büyük zaferin 90'ıncı yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanı içinde huzurunda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Atatürk, senin ve silah arkadaşlarının gerçekleştirdiği bir mucizenin eseri olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ve belirlediğin temel niteliklerini, bugün ve gelecekte koruma, kollama, azim ve kararlılığımız bu uğurda ettiğimiz yemindeki inancımız gibi sürmektedir. En zor şartlarda ülkesini zulümden, felaketten ve sıkıntılardan kurtarmış olan Türk silahlı kuvvetleri, çağın ihtiyaç duyduğu niteliklerle donanmış olarak yurdunu ve ulusunu iç ve dış her türlü tehlikeye karşı koruma ve kollama görevini hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yerine getirmektedir" dedi.

Tören sonrası Suşehri Kaymakam Vekili Yavuz Gül, Garnizon komutanı Personel Binbaşı Hüseyin Aydın ve Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel tebrikleri kabul ettiler. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement