Trafik Dedektifleri İçin Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Trafik Dedektifleri İçin Ders Zili Çaldı

Trafik Dedektifleri İçin Ders Zili Çaldı

Yalova'da, trafik dedektifleri için ders zili çaldı.

05.05.2014 16:36

Yalova'da, trafik dedektifleri için ders zili çaldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) ve Uluslararası Polis Birliği Türkiye ortaklığında OPET'in desteğiyle hayata geçirilen 'Trafik Dedektifleri' projesi eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Yalova'da Gaziosmanpaşa İlkokulu'ndaki eğitime yaklaşık 3250 öğrenci katıldı. Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Yalova Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun'un katıldığı eğitimin açılış konuşmasını OPET Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Aydın yaptı.

Aydın, "Biz bugüne kadar pek çok sosyal sorumluluk projesine imza attık. Özellikle temiz tuvalet kampanyası ile istasyonlarımızdan başlayarak tüm Türkiye'ye hijyen şuurunu aşıladık. Daha yaşanabilir, daha mutlu bir Türkiye hedefindeyiz. Temiz tuvalet kampanyası ile yakaladığımız bu başarıyı şimdi de ülkemizin bir başka önemli meselesi

olan trafik için hedefliyoruz. Çok değerli paydaşlarımızla birlikte bugün Yalova'da ilk dersimizi veriyoruz. Bu kez trafik meselesine kökten çözüm getirmek üzere işe çekirdekten başladık. OPET olarak bu proje ile trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturup mevcut algıyı değiştirmeyi, Türkiye'nin trafiği güvenli, ulaşımı konforlu bir ülke haline gelmesini hedefliyoruz" dedi.

Aydın'ın ardından söz alan Yalova Emniyet Müdür Yardımcısı Ersin Deniz ise, "Yalova Emniyet Müdürlüğü olarak trafik eğitimini çok önemsiyoruz. Biz de gezici trafik eğitim aracımızla öğrencilerin eğitilmesi için büyük çaba harcıyoruz. Öğrencilerimizin trafik şuurunu bu yaşlarda kazandığını bildiğimizden trafik dedektifleri projesini daha da önemsiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ilk dersi Yalova Emniyet Müdürlüğü'nden Erol Ertürk verdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trafik Dedektifleri İçin Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement