Türk Eğitim-Sen Üyelerine Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-Sen Üyelerine Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

Türk Eğitim-Sen Üyelerine Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

Türk Eğitim-Sen Devrek Temsilciliği üyelerine yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

05.01.2014 16:34

Türk Eğitim-Sen Devrek Temsilciliği üyelerine yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Türk Eğitim-Sen Temsilciliği eski yerinden taşınarak yeni hizmet binasında üyelerine hizmet vermeye başladı. Temsilciliğin yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle tören düzenlenirken, düzenlenen etkinlikte protokol, üyeler ve vatandaşlar hazır bulundu. Yeni hizmet ofisinin açılışında konuşan Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, "Öncelikle yeni yerimizin taşınması nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan Devrek protokolüne, üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Türk Eğitim-Sen demek yalnızca bir sivil toplum örgütü demek değildir. Türk Eğitim-Sen yaşayan, dünü olan temelini tarihten alan. bir tarafını beslendiği kaynak olan İstanbul'un güzel ahlakına dayamış, diğer taraftan, şanlı Türk tarihinden alan ve modern dünyaya bakan yüzünü modern dünyaya dönmüş Atatürkçü, vatan sever bir yapıdan ileri gelmektedir. Özellikle sıkıntı yaşadığımız şu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Türk Eğitim-Sen vatanseverlik ve milliyetçilik anlamında kırmızı çizgileri olan bir sendikadır. Özellikle ana dilde eğitimi temelden ret etmektedir. Ana dilde eğitimi ikinci bayrak, ikinci dil olarak yorumluyoruz. Andımızın kaldırılmasına şiddetle karşıdır. Andımız bize mirastır. Bizim şanımızdır. Bundan sonra istediği kadar kim kaldırırsa kaldırsın, bunu atmaya ve sökmeye çalışan güçler asla başaramayacaklardır. Türk Eğitim -Sen öğretmenleri olarak her daim söylemeye ve söyletmeye devam edeceğiz. Bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci yaptığı konuşmada, "Bildiğiniz gibi toplumları sorunları, problemleri her daim oluyor. Bu problemleri çözmek için de örgütlü olmak gerekiyor. Sendikamız da gerçekten saygın, bir kuruluş eğitim camiamızın değerli kişileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Kendilerini yakinen izliyoruz ve saygı duyuyoruz. Asıl olmak birlik ve beraberliği sağlamaktır. Beraber olduğumuz sürece her türlü sorunlarımızı ve problemlerimizi üstesinden geleceğimize inanıyor, yeni hizmet binasının Türk Eğitim-Sen camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek Belediye Başkan adayı Songül Malkoç ise, "Sizler benim için çok önemlisiniz bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum. Sizler eğitimci olarak çocuklarımıza tarihimizi unutturmuyorsunuz. Türkiye Cumhuriyetini unutturmuyorsunuz. Atatürk'ü unutturmuyorsunuz. İnançlarımızı unutturmuyorsunuz. Ben bu anlamda tüm Türk Eğitim-Sen üyelerini takdirle karşılıyorum. Çünkü ileride bize bu vatanı, bu milleti bekleyecek evlatlar yetiştiriyorsunuz. İster belediye başkanı olayım, ister olmayayım sade bir mühendis vatandaş olarak sizlere her konuda destek vermeye devam edeceğim" dedi.

Düzenlenen açılışta; Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ayhan Danacı, üyeler ve çok sayıda davetli hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen Üyelerine Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement