Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi İlçe Temsilcileri Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi İlçe Temsilcileri Kurulu Toplantısı Yapıldı

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi İlçe Temsilcileri Kurulu Toplantısı Yapıldı

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi ilçe temsilcileri kurulu toplantısı yapıldı.

21.12.2013 15:28

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi ilçe temsilcileri kurulu toplantısı yapıldı.

Zonguldak Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve ilçe temsilcileri katıldı.

Toplantı da saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, "Ziraat Bankasıyla Kamu-Sen tarafından yapılmış bir anlaşmamız var. Kapsamlı bir anlaşma. Burada Ziraat Bankası Müdürüyle yapmış olduğumuz toplantılarda, Ziraat Bankası çalışanlar adına tüm haklardan yararlanabileceğimizi söyledi kendisi. Kamu-Sen'in sitesinde var, bir bir incelemenizi ve üyelerinize aktarmanızı rica ediyorum. Kilimli ve Kozlu'da yeni yapılandırılarak oluşturulmuş olan ilçe temsilcilerimize ben başarılar diliyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ardından konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, "Yapılan kongremizin ardından güçlü bir yönetim kurulu kurduk. Ardından da iki ilçe temsilcilerimle beraber bazı ilçelerdeki değişimlerle daha güçlü bir hale geldik. Yolumuz açık, güçlü bir şekilde üyelerimizden aldığımız şevkle yolumuza devam ediyoruz. Ülkemiz çok çetin bir yoldan geçiyor. Dar günlerden geçiyoruz. Bugün ülkemizin sizlere dünden daha çok ihtiyacı var. Hem temiz toplum adına hem tam bağımsız Türkiye adına, yediğimiz yemek, içtiğimiz su, anamızdan emdiğimiz helal süt adına bu vatana olan borcumuzu adına durmak mekruh, çalışmamak haramdır diyerek hepinize saygılarımı sunarım" diye konuştu. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi İlçe Temsilcileri Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement