Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Kurulu

Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Kurulu

Türkiye Muhtarlar Derneği Adana Şube Başkanlığına Akdeniz Mahallesi Muhtarı Kamil Sakar seçildi.

27.10.2013 12:44

Türkiye Muhtarlar Derneği Adana Şube Başkanlığına Akdeniz Mahallesi Muhtarı Kamil Sakar seçildi.

Türkiye'nin ilk muhtar derneği olan ve genel başkanlığını Ramazan Özünal'ın yaptığı Türkiye Muhtarlar Derneği Adana Şubesi olağan genel kurulunu geçtiğimiz günlerde tamamlayarak yönetim kurulunu belirledi.

Genel kurulda Akdeniz Mahallesi Muhtarı Kamil Sakar Adana Şube Başkanlığına seçilirken Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Adnan Küçük, Kışla Mahallesi Muhtarı Mehmet Akçalı, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hıdır Koluman, Onur Mahallesi Muhtarı Fatih Rüştü Tekin, Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Ahmet Özbulat, Hakkı Beyli Mahallesi Muhtarı Ahmet Ali Karaca, Kaş Obası Mahallesi Muhtarı Halil Süslü, Ali Hocalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Ortatepe ve Akpınar Mahallesi Muhtarı Feti Çetin seçildi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Adana Şube Başkanı ve Akdeniz Mahallesi Muhtarı Kamil Sakar, Türkiye'de en fazla üyesi olan muhtar derneği olduklarını söyledi. Sakar, "Türkiye Muhtarlar Derneği olarak ilk kurulan, muhtar camiasını birleştiren ve bütünleştiren dernektir. Zaman içersinde değişik muhtar dernekleri oluştu. Ama derneğimiz şu anda Türkiye'deki en büyük muhtarlar derneği özelliğini sürdürüyor. Adana'da belli bir dönem faaliyetini durdurmuştu. Ancak son yaptığımız genel kurulla tekrar faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye'de 53 bine yakın köy ve mahalle var Adana'da ise bu sayı 8 yüzün üzerinde. Şu anda aktif olarak Adana'nın en güçlü muhtar derneğiyiz. Yaklaşık 350'nin üzerinde bize üye arkadaşımız var" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement