Yeni Bir Görünüme Bürünecek - Son Dakika
Yerel

Yeni Bir Görünüme Bürünecek

Yeni Bir Görünüme Bürünecek

Çerkezköy'de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarlığı ve PTT Şubesi olarak kullanılan binada mantolama tadilatı başladı.

27.04.2013 11:05  Güncelleme: 11:29

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Belediyesi'ne ait olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarlığı ve PTT Şubesi olarak kullanılan binada mantolama tadilatı başladı.

Çerkezköy Belediyesi, içerisinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarlığı ile PTT şubesi yer alan Cambazlar Sokak'taki hizmet binasında mantolama tadilatı başlattı. Binada doğalgaza geçilmesiyle birlikte bina dış cephe mantolama çalışmalarının yapıldığı belirtilirken,

bölgedeki doğalgaz çalışmaları nedeniyle yenilenecek yollarla birlikte hizmet binası da yenilenmiş olacak.

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar, Çerkezköy Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Çerkezköy PTT Müdürlüğü Şubesi ile birlikte paylaştıkları hizmet binasında Belediye'nin tadilat çalışması yaptığını belirtti. Muhtar Dumanlar, "Hizmet binasının bulunduğu sokağın doğalgaz hatlarının yapımı nedeniyle yolları bozulmuştu. Belediye yolları yeniden yapacak." Bilgisini verdi. Bu arada hizmet binasının da görünümünü değiştirmek için çalışma başlatıldı. Binanın dış cephesinde yapılacak iyileştirmelerin ardından çevre düzenlemesi de yapılacağı öğrenildi.

27.04.2013 10: 56: 24

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Bir Görünüme Bürünecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement