Yenişehir Belediyesi'nden Anlamlı Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Yenişehir Belediyesi'nden Anlamlı Teşekkür

Yenişehir Belediyesi\'nden Anlamlı Teşekkür

Beyaz Şemsiye Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası projesine gönüllü destek veren esnaf ve iş çevrelerine teşekkür belgesi verildi.

10.09.2016 15:44

Yenişehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bir süre önce dar gelirli ailelerin giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Beyaz Şemsiye Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası merkezde bulunan Diyar Galeria'da Şubesini açtı. Bu Kapsamda Yenişehir Belediyesi Eş Başkanları Ülkü Baytaş ve Selim Kurbanoğlu tarafından da mağazanın açılmasına destek veren yardımsever esnaf ve iş çevrelerine teşekkür belgesi verildi. Yenişehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen belge töreninde konuşan Eş Başkan Ülkü Baytaş, esnafın örnek bir çalışmaya imza attığını vurgulayarak, bu çalışmanın daha da geliştirilerek, süreceğinin altını çizdi.

Eş Başkan Baytaş şöyle dedi:

"Beyaz Şemsiye Mağazası projemiz uzun süredir devam eden bir çalışmadır. Çalışmanın asıl amacı, ihtiyaç sahibi ailelere destek sunmanın yanı sıra yerel yönetimler ile halk arasında yardımlaşma ve dayanışma kültürünü güçlü tutmaktır. İstedik ki dayanışmanın ve paylaşmanın çok önemli olduğu bu günlerde bu örnek çalışmaya destek vererek, bu paylaşma ağının en önemli ayağını oluşturan siz değerli esnafımızla bir araya gelip teşekkürlerimizi iletmek ve bu yardımlaşma ağını daha da güçlü tutmak" Bu yıl ki hedeflerinin Yenişehir ilçe sınırlarına yerleşen ihtiyaç sahibi ailelerin giyim ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu vurgulayan Baytaş, "Yenişehir İlçemizde yardıma muhtaç ailelerimiz saha araştırmaları sonucunda tek tek belirlenmiştir. Belirlenen bu ailelerimiz sizlerin destekleriyle kurmuş olduğumuz mağazamıza gidip, ihtiyacı olan giyim eşyalarını alabilirler" dedi. Proje hakkında görüşlerini belirten yardımseverler de çalışmanın sürekli olmasını istediklerini belirterek, Yenişehir Belediyesi'nin bu çalışmasını desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yenişehir Belediyesi'nden Anlamlı Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement