"STK'ları Taraf Olarak Değil Ortak Olarak Görüyoruz" - Son Dakika
Yerel

"STK'ları Taraf Olarak Değil Ortak Olarak Görüyoruz"

"STK\'ları Taraf Olarak Değil Ortak Olarak Görüyoruz"

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tanrıverdi, "Bizler Sivil Toplum Kuruluşlarını taraf olarak değil ortak olarak görüyoruz." dedi.

12.02.2014 18:31  Güncelleme: 18:38

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, Sivil Toplum Kuruluşlarını taraf olarak değil, ortak olarak gördüklerini söyledi.

Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve AK Parti Salihli Belediye Başkan adayı Hüsnü Tuğrul ile Salihli içesinde İnşaatçılar, Kunduracılar, Berberler, Elektrikçiler, Lokantacılar, Manavlar ile Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerinde sivil toplum örgütlerini önemsediklerini kaydeden Tanrıverdi, "Sivil Toplum Kuruluşlarını taraf olarak değil ortak olarak görüyoruz. Ortak olarak görürseniz birliktelik oluşur" dedi.

Salihli'nin yerel yönetimden beklenen hizmetleri alamadığını savunan Tanrıverdi, yerel yönetim hizmetlerinde Salihli'de önemli eksiklikler bulunduğunu öne sürerek, kendisine ve AK Parti Salihli Belediye Başkan adayı Hüsnü Tuğrul'a destek istedi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'STK'ları Taraf Olarak Değil Ortak Olarak Görüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement